SHL hv71 - Leksand

SHL omgång 27 – Med fina odds!

  • Färjestad går fram som en ångvält i SHL och kör över allt motstånd. Vi lägger vårat spel på att de vinner borta mot Rögle. Spelet hämtar vi hos Betsson till oddset 2.65 [Placera ditt spel]
  • HV hemma mot bortasvaga Leksand. Vi ser det som ett säkert spel att HV tar det. Spelet lägger vi hos Unibet till oddset 1.65 [Placera ditt spel]
  • Svårtippad match då båda lagen är inne i ett flyt, men det blir slutligen hemmaplan som avgör och Växjö tar tre poäng mot Djurgården. Spelet hämtar vi hos NordicBet till oddset 2.12 [Placera ditt spel]
  • Upp till Skellefteå kommer Örebro för att sno med sig tre poäng hem till Närke och vi tippar även att de kommer att lyckas med det. Spelet hämtar vi hos 888Sport till oddset 2.88 [Placera ditt spel]

Mitt under julledigheten kommer det att spelas SHL hockey. Vi har siktat in oss på att ge speltips från vissa av de matcherna som spelas den 26 december, nämligen på annandagen. De matcher vi kommer att gå igenom och analysera är mellan Rögle – Färjestad, HV71 – Leksand, Skellefteå – Örebro och Växjö – Djurgården. Ha lite extra kul under julledigheten och följ hockeyn med ett par roliga bet.

Rögle – Färjestad

Rögle som i början av säsongen var i toppen av tabellen har mer eller mindre sjunkit som en sten i de senaste omgångarna och håller för tillfället på att förlora sin biljett direkt till kvartsfinalerna. Det besökande Färjestad är däremot inne i en riktigt bra period med segrar både på hemma och bortais. Vinsten på bortaplan mot Luleå är den som smäller högst och var ett bevis på hur pass bra Färjestad kan vara. Rögle har varit alldeles för ojämna i de senaste omgångarna och har haft det tufft att hitta formen. Vi tippar att Färjestad tar med sig tre poäng från mötet.

HV71 – Leksand

Leksand har bättrat på formen efter en mer eller mindre katastrofal period, men det är endast på hemmaplan som de senaste positiva resultaten har kommit. På bortaplan är det fortfarande nästintill omöjligt att få med sig tre poäng. HVs hemmaform har inte heller varit något vidare under de senaste matcherna. Svagaste resultat på länge var i hemmamatchen mot Malmö även om de var det bättre laget i de två första perioderna. Men på hemmaplan mot Leksand ska det inte vara några större problem att ta alla tre poängen eftersom att Dalalaget helt enkelt inte kan vinna borta. Vi lägger spelet på att HV vinner hemma.

Bethard
Klicka på bilden för att spela hos Bethard!

Växjö – Djurgården

Svårbedömt möte eftersom att båda lagen är inne i en riktigt fin form. Dessa två lag som under delar av säsongen har varit helt under isen. Men med de senaste fina resultaten har båda lagen spelat till sig en varsin slutspelsplats och det är inget som talar för att något av lagen kommer att förlora den. Inför mötet tippar vi att det är Växjös fördel av hemmaplan som slutligen kommer att vara avgörande eftersom att Växjö för några få omgångar sedan avfärdade svenska mästarna i Vida Arena. Djurgården är bra nu, men det kommer inte att räcka hela vägen till seger borta mot Växjö.

Skellefteå – Örebro

Få lag i årets SHL säsong har visat sådan hunger som Örebro. Det har lett laget hela vägen upp till det övre skiktet av tabellen och spelet ser riktigt bra ut. Resultaten har dock i de senaste bortamatcherna varit något oroväckande, men vi tippar att de har kapaciteten och viljan att vända resultaten. De ledde ligan för inte alltför många omgångar sedan och vet nu hur det känns att vara bästa laget i SHL, om även bara för en kort period. Därför tippar vi att de tar med sig de tre poängen hem till Örebro.

Betsson logga
Spela på SHL med Betsson!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.