Sverige vs Moldavien januari 2020

Sverige vs Moldavien – Januariturnén 2020 – Doha, Qatar

Dags för Januariturné och även om det kanske inte är den sexigaste landslagssamlingen under året är det alltid extra intressant när det väntar mästerskapssommar. Janne Andersson har tagit ut ett annorlunda lag den här gången. Det finns allt från rutinerade Martin Olsson som fortfarande letar klubb till supertalangen från Malmö FF Anel Ahmedhodzic. Markus Danielsson är spelaren som borde ha bäst chans att nå en EM-trupp och förmodligen slåss Djurgårdens mittback om den sista platsen i försvaret tillsammans med Filip Helander. På Torsdag 9 Januari kl: 18:00 är det avspark!

Sveriges möte med blåbärs nationen

Sveriges motståndare Moldavien får räknas som en blåbärsnation i sammanhanget. Laget har sju raka förluster och endast en seger på de tio senaste landskamperna. Den kom mot Andorra, ett land som inte har en enda spelare i de fem högstaligorna. Moldavien har inte en enda spelare som du någonsin har talas om och detta talar för att ett reservbetonat svenskt landslag ska kunna ta en komfortabel seger mot Moldavien.

Odds Sverige vs Moldavien

888sport

Sverige vs Moldavien speltips med högsta odds

  • Sverige har en bra offensiv och flera spelare som kan avgöra. Därför tror vi det kan bli en målrik match samtidigt som Sverige släpper in ett mål. Vi spelar därför rätt resultat hos Bet365 3-1 till oddset 12.0 gånger pengarna.{Lägg ditt bett}
  • Av samma anledning tror vi också att det blir över 2,5 mål. Vi lägger därför ett bet på att matchen slutar över 2,5 mål. Även här vänder vi oss till Bet365 då de erbjuder bäst odds genom 1,70.{Lägg ditt bett}
  • Att det blir svensk seger känns givet med tanke på klasskillnaden det är mellan lagen. Vi kör ett tredje bet på att Sverige vinner matchen. Bäst odds ger Betfair som erbjuder 1,30 på denna marknad. .{Lägg ditt bett}

Oddsanalys Sverige vs Moldavien i Doha, Qatar

Sverige har åkt till Qatar för Januariturné och det är en intressant trupp som är uttagen till Doha. Mest intressant blir det att följa Markus Danielsson från Djurgården som redan gjort landskamper för ”riktiga” landslaget under EM-kvalet. Därför är frågan om mittbacken återigen stärker sina chanser att eventuellt få åka med till Dublin och Bilbao under sommarens mästerskap.

Just att det är mästerskapssommar borde inspirera spelarna ännu mer. Även om EM är långt borta för alla spelare utom just Danielsson, och eventuellt Martin Olsson och Muamer Tankovic, borde ett EM-slutspel vara en faktor som talar för att spelarna ger gärnet.

Sverige fortsätter vinna mot Moldavien?

Motståndet Moldavien har Sverige aldrig förlorat mot någonsin, eller ens tappat poäng. Lagen har ställts mot varandra sju gånger under detta millenniet. Därför känns det som att Sverige ska klara av att segra åter igen även om det inte är ett ordinarie landslag som befinner sig i Doha. 

Med detta i åtanke tror vi på en svensk seger. Sverige har kvalitéer och en blandning av rutin och talang för att kunna bärga årets och decenniets första seger. Annars vore det faktiskt en missräkning vilket oddsen också talar för. Vi väljer därför att spela en rak svensk seger och får bäst odds hos Betfair. 

En målrik match väntar

Förutom svensk seger tror vi att et blir en hel del mål i matchen. Sverige har offensiva kvalitéer och Moldaviens fem av sex senaste matcher har inneburit över 2,5 mål. För Sveriges del gäller det att få in ett tidigt mål så att laget sen kan spela avslappnat. Vi tror på tillräckligt många mål för att våga spela över 2,5 mål. Bäst odds ger Bet365 på denna marknad. 

Till sist är vi så fräcka att vi också lägger en liten slant på resultat. Det är alltid svårt att spela på rätt resultat men känslan säger 3-1 till Sverige. Därför lägger vi ett bet hos Bet365 som återigen har bäst odds på att Sverige vinner matchen med 3-1 över Moldavien.

Heja fram Sverige

Grymma odds Sverige vs Moldavien

Håll koll på

Hammarbys Muamer Tankovic imponerade i EM-kval-matchen mot Färöarna. Han är efter Danielsson närmast en plats i EM-truppen och Janne gav den offensiva spelaren som ryktats till Serie A mycket beröm efter sin blågula tävlingsdebut.

Anel Ahmedhodzic har fått det att blomstra under hösten när han befann sig på lån hos danska Hobro. Han är en intressant mittback med fysiska egenskaper som saknas i den svenska backlinjen. Håll ett extra öga på den unga Malmö-spelaren.

Pontus Dahlberg gick till Watford men har inte fått spela någonting. Kan han visa att han är främst av ungdomarna eller är Norrköpings Isak Pettersson den största målvaktstalangen i svensk fotboll just nu?  

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.