jack vs anesongib

Youtube Boxning – Jake Paul vs Aneson GIB

Jake Paul vs Aneson GIB är en vrål het boxningsmatch mellan två internetstjärnor. Det är en match mellan två individer som blivit kända lika snabbt som den nya ekonomin de verkar i har uppstått. De är nämligen två influensers som är verksamma via sina kanaler på Youtube. Denna artikel ger dig en inblick i varför fighten mellan AnesonGIB och Jake Paul är så eftertraktad och så oerhört uppsnackad.

Odds Jake Paul vs Aneson GIB

Youtbube boxning!

Vad säger spelbolagen?

Vi kikar på om vadslagningsmöjligheter och vilka spelbolag som erbjuder odds på Jake Paul vs Aneson GIB. Givetvis innehåller texten information om vart du kan se matchen och vad som står på spel! Läs vidare för att bli införstådd rörande den heta boxningsmatchen mellan Youtube profilerna Jake Paul och AnesonGIB. Vem lägger du ditt bett på?

Jake Paul vs AnesonGIB – Vart och När?

Matchen mellan Jake Paul och Aneson GIB går av stapeln den 31 januari 2020. Spektaklet inträffar alltså under Super Bowl veckan och går av stapeln på Meridian, Miami. Lite drygt 3000 personer väntas se matchen live på arenan. Eftersom det är en boxningsgala är det svårt att ange en exakt starttid, men grovt räknat runt klockan 03.00.

Streama Jake Paul vs Aneson GIB

Matchen kommer att finnas tillgänglig via en välfungerande tjänst för streaming online, Dazn.com. Här kan du betala för hela utbudet, antingen på månadsbasis eller årsbasis. En prenumeration som sträcker sig över ett helt år kostar 99,99USD per år. För den som vill testa tjänsten, eller är mer kortsiktig i sitt intresse, erbjuds ett månadspaket där du betalar 19.99USD.

Tack till Jack Paul

Lär Känna Utövarna

De båda utövarna är Jake Paul samt AnesonGIB. Som tidigare nämnt driver de var sin kanal på Googles plattform Youtube där de har massiva skaror av följare. Den förstnämnda har 19,7 miljoner fans och AnesonGIB följs av lite drygt 2,1 miljoner individer. 

Ett FIFA proffs vs skådespelare

AnesonGIB har vuxit upp i arabvärlden och har gjort sig ett namn online genom att streama matcher på det populära spelet FIFA. Uppväxten och källan till kändisskapet skiljer sig något från motståndaren i fighten. Paul är nämligen från USA, uppvuxen i Cleveland. Hans följare har inte varit intresserade av tv-spel. Istället har mr. Paul sin bakgrund inom underhållningsbranschen, främst som skådespelare och sångare. Blir det en framgångsrik FIFA spelare eller Underhållnings artist som kommer närmare ett Youtube Bälte?

Odds Jake Paul VS
AnesonGIB

Youtbube boxning

Bakgrund Till Youtube Fighten

Bakgrunden till denna hetpotatis till fight är att Jake Pauls äldre bror tidigare har gått en liknande boxningsmatch. Paul den äldres förnamn är Logan och han gick en match mot det brittiska Youtube undret KSI. Den sistnämnda vann den väldigt jämna matchen, inte via knock out, utan efter att domarna delat ut poäng. Det var inte mer än två ynka poäng till hans fördel.

Hur mycket står på spel?

Under i snacket som ledde upp till matchen var Jake Paul högljudd och kommenterade att även han skulle vara intresserad av att gå en match mot KSI. Visst var det nära att så blev fallet, men först ska alltså AnesonGIB besegras. Det har varit mycket snack om vad prispengarna var för den som gick segrande ur den ursprungliga matchen mellan Logan Paul och KSI. Siffrorna varierar, men några av de vanligast förekommande svaren är att Youtube, som streamade matchen, tog 40 procent av intäkterna. De resterande 70 procenten delades upp mellan de två utövarna som fick 35 procent vardera.

The Sidemen sammanlänkar AnesonGIB & KSI

Det som föranleder att Jake Paul möter AnesonGIB och inte KSI är att det finns ett band mellan KSI och AnesonGIB. De är nämligen sammanlänkade via rapgruppen The Sidemen där KSI har en huvudroll samtidigt som AnesonGIB ibland gör event ihop med dem. 

Med en så infekterad bakgrund är det så klart, utöver pengar, väldigt mycket ära som står på spel.

Odds på Youtube Matchen

En boxningsmatch är alltid spännande. Adrenalinet flödar och smittar av sig från utövarna till publiken. Ofta lever du som tittar på matchen dig in med stor entusiasm, kanske har du till och med följt uppsnacket på nära håll. Det finns flera olika spelbolag som i skrivande stund erbjuder odds på utfallet, och ju närmare matchen kommer desto fler kommer troligtvis erbjud odds. Men, vart kan du hitta dem?

Eftersom det är en boxningsmatch finns oddsen under fighting fliken hos diverse spelbolag. Beroende på vilket spelbolag du vänder dig till så finns det olika marknader. En sak som är bra att ha i åtanke är att detta är en match mellan två individer där det inte finns någon bakgrund för spelbolagen att gå på. Således kan oddsen variera mycket, så det kan gynna sig att jämföra odds mellan olika aktörer på spelmarknaden. 

Bet 365 har sin favorit – din med?

Bet365 ger just nu 1.66 på att favoriten, Jake Paul kommer att vinna matchen. Det är lägst på marknaden och den som tittar runt lite finner att Betsson betalar 1.79. Det är dock viktigt att vara medveten om att Bet365 inte erbjuder oavgjort, således får du tillbaka insatsen hos dem ifall ingen går segrande ur striden.

Odds Jack Paul

Jack Paul närmare bältet

Du som inte vill spela på vinnare, utan vill hitta lite andra nisch marknader kan vända dig till Williamhill. De erbjuder nämligen spel på segermetod. 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.