Sverige tar emot Vitryssland i VM-kvalet

Sverige fotboll

Dags för Janne Andersson att återigen samla trupperna i ett försök att nå det åtråvärda VM-slutspelet i Ryssland. En del tunga avbräck har drabbat landslaget under de senaste dagarna men nog ska man kunna slå tillbaka Vitryssland på hemmaplan detta till trots. Matchen går av stapeln på lördag på Friends Arena, spela på matchen hos Bethard och heja fram vårt svenska landslag!

Oscar Wendt och Rasmus Elm har båda tackat för sig i det svenska landslaget. Motivations- och skadebekymmer är orsakerna bakom besluten som får anses tunga för ett redan orutinerat landslag. Wendt har länge varit en favorit i det svenska lägret, något som inte minst syntes under tiden då Erik Hamren envisades med att inte plocka ut ytterbacken i sitt landslag.

Utöver de två nämnda herrarna så har även Martin Olsson och John Guidetti fått kasta in handduken. Här handlar det inte om någon brist på motivation utan här är det istället sena skador som ställt till problem. Martin Olsson har visat upp en bra form i sitt nya klubblag Swansea och kan komma att bli ett tungt avbräck för Sverige. Tungt avbräck blir också John Guidetti på en position där Sverige inte direkt är bortskämda med alternativ.

 

Målvakter:

Karl-Johan Johnsson, Guingamp

Kristoffer Nordfeldt, Swansea

Robin Olsen, FC Köpenhamn

Försvarare:

Pontus Jansson, Leeds

Victor Nilsson Lindelöf, Benfica

Andreas Granqvist, Krasnodar

Filip Helander, Bologna

Ludde Augustinsson, FC Köpenhamn

Mikael Lustig, Celtic

Emil Krafth, Bologna

Mittfältare:

Victor Claesson, Krasnodar

Sam Larsson, Heerenveen

Sebastian Larsson, Sunderland

Jakob Johansson, AEK Aten

Oscar Hiljemark, Genoa

Albin Ekdal, Hamburg

Jimmy Durmaz, Toulouse

Emil Forsberg, RB Leipzig

Anfallare:

Marcus Berg, Panathinaikos

Christoffer Nyman, Eintracht Braunschweig

Ola Toivonen, Toulouse

 

Matchen spelas bäst på hos Bethard där du i skrivande stund kan spela en svensk seger till 1.50 gånger insatsen. Om du inte redan har skapat ett konto hos den svenska speljätten så är det hög tid att göra det nu. Välkomstbonusen på 1000 kronor ligger och väntar på dig, perfekt inför helgens alla VM-kvalmatcher!

Bethardnopgr