holmen

Speltips: Hammarby – Elfsborg

Dags för returmöte på Tele2 Arena där Hammarby jagar revansch på Elfsborg. Här ger vi dig förutsättningarna och speltips inför matchen. 

Det händer mycket i Hammarby

Nye sportchefen Jesper Jansson går inte sysslolös direkt, han har fullt upp med transfers in och ut. Hittills har vi fått se danskarna Mads Fenger (Randers) och Jeppe Andersen (Esbjerg) anlända. I dagarna blev även Rebin Asaad från Halmstad klar och fler lär ansluta. Mittbacken Joseph Aidoo blev i söndags klar för Genk för 15 miljoner kronor – Bajens största försäljning på år och dagar. Vi kan räkna med att Jesper Jansson jobbar stenhårt på att ersätta honom.

Sportsligt har det gått lite för mycket upp och ner för Bajen, man varvar bra prestationer med tafatt spel. Men det är å andra sidan ungefär vad man kan förvänta sig av laget, de har ett spelarmaterial för mitten av tabellen, varken mer eller mindre.

Elfsborg andas optimism

Efter en stökig vårsäsong där Magnus Haglund blev kraftigt ifrågasatt av såväl spelare som fans har Elfsborg kommit igång ordentligt. Man är nu obesegrade i 7 raka matcher med den imponerande resultatraden 6 vinster och 1 oavgjord. Simon Lundevall har prickat in en sanslös formtopp och är, enligt mitt tycke, Allsvenskans bästa spelare för tillfället. Därtill har hemmasonen Samuel Holmén återvänt med en härlig energi till laget efter 10 år utomlands. Så det är mycket som går Elfsborgs väg för närvarande.

Jag tror att Elfsborg fortsätter på den inslagna vägen och vinner mot Hammarby. De är helt enkelt mycket bättre än Bajen nu. Däremot ska man alltid höja ett varningens finger för Hammarbys hemmaspel som är starkt. Oddset på den raka tvåan till 2.75 är förvisso lockande, men jag väljer att safea lite och spelar Elfsborg draw no bet till 1.90.

Oddsen hittar ni hos ComeOn.

ComeOn Banner

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.