sam larsson

Senaste Silly Season-nytt

Javier Hernandez officiellt klar för West Ham

En semester hemma i Mexiko gjorde att affären drog ut på tiden. Men nu är det klart att Javier Hernandez representerar West Ham nästa säsong. Anfallaren har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över tre säsonger och kostar West Ham drygt 150 miljoner kronor att köpa loss.

Fiorentina vill ersätta Bernadeschi med Sam Larsson

Den italienska U21-landslagsmannen Federico Bernardeschi skrev igår på för Juventus. Det innebär att en lucka finns att fylla för Fiorentina. Enligt holländska medier kan Sam Larsson bli den spelaren. Prislappen sägs ligga på 80 miljoner kronor.

Jack Wilshire hamnar i Turkiet?

Ja, det låter otroligt, men enligt Sky Sports har den turkiska klubben Antalyaspor gett sig in i budleken om Arsenals mittfältare. Klubbens president medger dock att det kan bli svårt att matcha Premier League-klubbarnas bud, men man ska i alla fall vara villiga att ge det en chans.

Pa Konate klar för SPAL

Det har varit på gång länge, men nu är det bekräftat att Pa Konate lämnar Malmö FF för italienska Serie A-nykomlingen SPAL. Detta enligt agenten Nima Modyr. Det som återstår är den obligatoriska läkarundersökningen, sedan kan Konate börja träna med sin nya klubb. Kontraktet är skrivet på 3+1 år. I SPAL får han sällskap av AIK:s mittback Sauli Väisänen som skrev på för klubben förra veckan.

Everton ger sig inte – går all in på Sigurdsson

Wayne Rooney, Davy Klaassen och Sandro Ramirez har alla skrivit på för klubben. Näste man att ansluta kan bli Gylfi Sigurdsson. Observera ”kan” här, för Swansea har varit tydliga med att de inte tänker släppa honom. Men snart har de inget val längre, för nu har Everton höjt budet ännu en gång. Enligt Daily Mail har Everton erbjudit hela 480 miljoner kronor för mittfältaren.

Chelsea storsatsar – vill värva för 2.7 miljarder

Enligt Daily Mail har Antonio Conte fått klartecken från ledningen att värva fyra nya spelare. Det ska handla om Virgil Van Dijk, Antonio Candreva, Fernando Llorente och Alex Sandro. Sedan tidigare har klubben gjort klart med Alvaro Morata, Antonio Rüdiger, Tiemoue Bakayoko och Willy Caballero.

Vilket lag vinner Premier Leauge? Blir det storsatsande Chelsea eller kan Everton med Gylfi Sigurdsson ge sig in i leken? Lägg dina spel hos Mobilebet!

Mobilebet Banner

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.