mbappe

Silly season onsdag: Mbappé i fokus

Vart hamnar Kylian Mbappé?

Kylian Mbappé har varit ryktenas man hela våren och framför allt nu när transferfönstret har öppnat. Monacos succéspelare är en stor favorit hos bland annat Arsene Wengar, men chansen att Arsenal har råd att punga ut två miljarder för fransmannen är tämligen lite. Två miljarder sägs dock Real Madrid vara beredda att betala, men under en förutsättning: att man kan dumpa lönekostnaderna innan. Om Mbappé ska vara aktuell för Real Madrid kan Gareth Bale lämna klubben. Den klubb som nämns för Bale är Manchester United. För att röra till det ytterligare kommer Manchester Evening Standard med uppgifter om att Manchester City gett sig in i leken om Mbappé. Första budet sägs ligga på cirka 1.5 miljarder kronor.

Hammarby och Malmö i förhandlingar

Enligt Fotbollskanalen närmar sig Johan Wiland en övergång till Hammarby. Malmö och Hammarby ska i detta nu sitta i intensiva förhandlingar och ska man tro Fotbollskanalen är det nära. Wiland är tänkt att ersätta islänningen Ögmundur Kristinsson som inte alls imponerat i år.

Erdal Rakip är en av många spelare med utgående kontrakt i Malmö FF. Sedan tidigare har lagkamraten Pa Konate, också med utgående, skrivit på för SPAL i Serie A. Och nu kan Erdal Rakip gå samma väg. SPAL sägs vara mycket intresserade av mittfältaren och ambitionen är att värva honom nu i sommar.

Halmstads anfallare Fredrik Olsson lämnar klubben för den allsvenska konkurrenten Jönköpings Södra. Olsson återvänder alltså till klubben där han vann skytteligan i Superettan säsongen 2015.

Manchester United vill signa ännu en svensk

Emil Forsberg kan göra en oväntat flytt. Enligt uppgifter från engelska medier är nämligen inga mindre än Manchester United intresserade av svensken. Foppa ska vara backup-planen om inte Ivan Perisic-affären med Inter går igenom.

Jesus Navas fick lämna Manchester City i somras. Nu står han utan klubb och kan signas gratis. Kanske kan det bli en återkomst till hans gamla klubb, Sevilla. De sägs i alla fall vara beredda att ge honom ett treårskontrakt värt 2 miljoner euro per säsong.

Betta på silly season hos Unibet

Unibet

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.