Svenska fans

Gratis livespel när Sveriges öde avgörs

Dags för näst sista omgången i VM-kvalet och Sverige tar emot Luxemburg på Friends Arena under lördagskvällen. Förväntat publikrekord och dessutom är seger ett måste om Sverige ska behålla greppet om andraplatsen i grupp A. Motivationen borde finnas där i allra högsta grad och om inte våra blågula hjältar får en total kollaps bör alla tre poäng ganska komfortabelt bli deras.

Janne Anderssons mannar har verkligen imponerat i kvalet och bland annat skrällat hem en seger mot Frankrike. På Friends Arena har spelet varit extraordinärt och Sverige har gått rent förutom premiärkrysset mot Holland. Under morgondagens match är det Luxemburg som står för motståndet – ett lag som tog poäng borta mot Frankrike förra omgången.

Sverige är storfavoriter mot Luxemburg

Sverige är dock klara favoriter och förutsättningarna är lite komplicerade. Sverige måste gå för seger då man i dagsläget är tre poäng före Holland som möter slagpåsen Vitryssland. Vinner Sverige matchen räcker det med kryss borta mot Holland i sista matchen. Sverige kan eventuellt även gå vidare vid förlust mot Holland men då är det en målskillnadsaffär som avgör.

Hämta Bonus

Janne Andersson har tillgång till fullt manskap så när som på skadade Pontus Jansson. Det har varit mycket snack om ytterbacksfrågan då Mikael Lustig och Ludvig Augustinsson varit osäkra till spel och det återstår att se om duon finns med i startelvan som släpps 17:00 – en timme innan matchstart.

Just nu får du gratis livespel hos Nordicbet

Efter matchen mot Luxemburg väntar Holland i en avgörande match på Amsterdam Arena. Nordicbet uppmärksammar avslutningen på kvalet och för att du ska ha möjligheten att kunna spela med hjärtat erbjuder spelbolaget ett gratis livespel värt 200 kr på Sverige – i båda matcherna dessutom.

Att ta del i kampanjen är enkelt. Först måste du anmäla dig till kampanjen men det gör du enkelt genom ett knapptryck. Därefter lägger du ett spel för minst 200 kr före matchstart till lägsta odds 1.50 på Sveriges match. Då får du ett gratis livespel värt 200 kronor som kan användas på Sveriges VM-kvalmatcher.

Nordicbet

 

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.