Manchester United

500 kr riskfritt att betta på europeisk toppfotboll

Riskfritt spel värt 500 kr rätt in i telefonen

Nu är den europeiska toppfotbollen nästan tillbaka. Franska Ligue 1 och engelska The Championship har redan tjuvstartat före de andra ligorna men nu är det dags för Premier League att rulla igång spektaklet.

I samband med ligapremiärerna så har Nordicbet ett fint erbjudande. Kort och gott: Du får ett riskfritt spel på 500 kr i mobilen. Erbjudandet är exklusivt för mobilanvändare.

Med riskfritt spel innebär att du satsar dina pengar, men om du förlorar så får du tillbaka pengarna du förlorat. Det är därför du behöver 500 kr på kontot för att kunna ta del av erbjudandet.

Klicka här för att hämta ett riskfritt spel värt 500 kr

Så här gör du för att få ett riskfritt spel på 500 kr

Första steget är att du anmäler dig till kampanjen. Det gör du genom att markera den blå rutan på spelkupongen i telefonen.

Du får då ett riskfritt spel via mobilen värt 500 kr. För att få det behöver du ha minst 500 kr på ditt konto för att lägga det riskfria spelet.

Nästa steg: Betta! Du kan lägga ditt riskfria spelet på Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga eller Ligue 1. Om du förlorar får du tillbaka dina pengar utan omsättningskrav. Vinner du, så omfattas vinsten (alltså inte insatsen) av ett omsättningskrav på tre gånger till oddset 1,50 eller högre inom 14 dagar.

Nordicbet

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.