VM-kvalmatcher på schemat

England vs Slovakien

Med ett avslutat EM-slutspel så är det nu dags att blicka framåt mot nästa stora mästerskap. Trots att det är två år dit så kan vi redan nu avnjuta VM-kvalet inför turneringen som går av stapeln år 2018 i Ryssland. Vårat svenska landslag spelar den 6:e september hemma på Friends Arena i Stockholm då man tar emot Holland men innan dess har vi några högintressanta matcher ikväll att bevittna. Kika in på Bet365 för ett fullt utbud av spel på samtliga VM-kvalmatcher!

 

Slovakien vs England | 18.00

Slovakien kommer ifrån ett imponerande EM-slutspel i Frankrike där man via en tredjeplats i gruppen tog sig vidare till åttondelsfinalerna. Väl där ställdes man emot Tyskland och det skulle visa sig bli en övermäktig uppgift för Marek Hamsik och de andra slovakiska spelarna, 3-0 slutade matchen.

Sam Allardyce tillträdde som tränare för det engelska landslaget efter det att Roy Hodgson lämnat uppdraget efter EM. Nu är det upp till bevis för Allardyce att få ihop laget som inte imponerade under sommarens mästerskap i Frankrike. En bra start hade absolut varit att vinna över ett svårslaget Slovakien på bortaplan.

Oddsen pekar på att det kommer bli en jämn match med britterna som knappa favoriter. Slovakien har slagläge i matchen då all press kommer att ligga på Wayne Rooney och de andra engelska spelarna. Kanske är det läge att spela hemmaseger som i skrivande stund ger dig hela 4 gånger pengarna. Gå in på Bet365 nu för att hitta de bästa spelen för kvällens matcher, med ett enormt spelutbud och grymma odds så är man det självklara valet av sportbooks.

 

Spela med Bet365 här!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.