Bayern München sparkar igång säsongen

1459884549177_lc_galleryImage_Bayern_Munich_s_French_mi

Fredag och dags för premiär utav tyska ligan eller Bundesliga som den korrekt kallas. Förra säsongens mästarlag Bayern München är det som inleder och man gör det hemma på Allianz Arena emot Werder Bremen. Ska man lyckas vinna ligan för femte året i rad eller ska Borussia Dortmund vara laget som lyckas bryta den röda dominansen? Hur som helst så är den tyska fotbollen äntligen igång och vi kan se fram emot otaliga matcher ifrån Europas mest fartfyllda fotbollsliga. Kika in på OddsAutomaten för att hitta dina spel inför helgens omgång!

 

Carlo Ancelotti som ny huvudtränare

Bayern München har fått behålla större delen av laget under sommaren. Det är istället på tränarbänken vi hittar den största förändringen med Carlo Ancelotti som ny tränare istället för Pep Guardiola som sökt sig vidare till de engelska öarna. Vad detta innebär för mästarlaget är svårt att säga men en sak som är säker är att  det inte är en försvagning att få in en tränare av Ancelottis kaliber.

Man har utöver tränarbytet plockat in Mats Hummels ifrån Borussia Dortmund samt supertalangen Renato Sanchez ifrån SL Benfica. Åt andra hållet har Mario Götze gått som aldrig slog sig in i laget på riktigt, ny klubbadress för honom är Borussia Dortmund.

Alla förhandstips pekar på att inget lag ska kunna stoppa Bayern München och deras dominans. Ett femte ligaguld ligger mycket nära till hands och det ska mycket till om någon ska kunna utmana hela vägen.

I kvällens premiärmatch ställs man emot Werder Bremen som förra säsongen slutade på en blyg 13:e-plats. Såklart ingen placering man är nöjd med utan man satsar denna säsong på en plats på den övre halvan utav tabellen. Mot Bayern München kommer man dock att få det mycket svårt och allt utom en hemmavinst ikväll måste ses som en stor skräll.

 

Bayern München

(1)

1.08

Oavgjort

(X)

10.00

Werder Bremen

(2)

26.00

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.