Stormatch på San Siro

AC Milan

Tisdag och dags för ett mycket intressant möte i Serie A mellan AC Milan och Lazio. Två storlag som båda har haft en del tuffa år bakom sig och som är på jakt efter en ny framgångsera. Spelplats för kvällen är anrika San Siro med avspark klockan 20.45, en match du inte vill missa. Unibet är stället med de bästa oddsen för kvällen så in och hitta dina bästa spel redan nu!

AC Milan vs Lazio | 20.45 San Siro

Hemmalaget gick in till säsongen 2016/17 med förhoppningar om att kunna ta sig tillbaka till toppen av den italienska fotbollen. Fyra matcher in på säsongen så har man vunnit två matcher och förlorat lika många vilket gör att man i skrivande stund ligger på en 10:e-plats. Det måste till mer stabilitet i spelet om resultaten ska visa sig i tabellen, en seger mot Lazio vore en bra start.

Lazio är tillsammans med AS Roma de två Rom-lagen i Serie A och det har börjat bra för klubbarna ifrån huvudstaden. De ljusblå ligger på en 4:e-plats med 7 inspelade poäng och har i nuläget endast 4 poäng upp till serieledande Napoli. Simone Inzaghi har fått ihop laget på ett bra sätt och med en pånyttfödd Ciro Immobile på topp så finns där alla möjligheter för Lazio att plocka en utav Europaplatserna när ligan summeras i maj.

Matchen mot AC Milan kommer att bli tuff men inte omöjlig på något sätt. Lagen känns på förhand jämna och det är mycket svårt att förutse en vinnare. Spela på matchen hos Unibet där du just nu får över 3 gånger pengarna på bortaseger!

20.45 AC Milan vs      Lazio (1) 2.15 (X) 3.30 (2) 3.60

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.