Stormöte på Vicente Calderon

AtlMadrid

Stormatcherna duggar tätt som sig bör när Champions League är igång och ikväll har väl ingen gått miste om mötet på Vicente Calderon. Förra årets finalister Atletico Madrid tar klockan 20.45 emot de tyska giganterna Bayer München i vad som kommer att bli en mycket sevärd match. Diego Simeone och Carlo Ancelotti mötts igen men denna gång med italienaren i Bayern München istället för Real Madrid. Självklart kan du spela på samtliga utav kvällens Champions League-matcher hos BetAdonis!

 

Atletico Madrid vs Bayern München | 20.45 Onsdag

Två lag som båda förväntas vara med långt fram på våren i Champions League ställs under onsdagskvällen emot varandra inne på ett kokande Vicente Calderon. Gästerna, Bayern München har denna säsong vunnit samtliga tävlingsmatcher och har på dessa endast släppt in ett mål. Det säger lite om vilken lagmaskin man är och vilken otroligt tuff uppgift Atletico Madrid har framför sig.

Hemmalaget lett under karismatiske Diego Simeone har heller inte dem förlorat en match denna säsong och parkerar för tillfället på en 3:e-plats i ligan. I senaste ligamatchen slog man Deportivo La Coruna hemma med 1-0 efter ett sent avgörande signerat Antoine Griezmann, fransmannen som leder skytteligan i Primera Division på 5 mål.

Matchen är oerhört oviss på förhand och vi kan mycket väl få se en något försiktig inledning där inget utav lagen kommer våga bjuda på något. Spela BetAdonis på denna plus övriga sju matcher ifrån Champions League för att hitta kvällens bästa odds, livespel finns tillgängligt från det att matcherna sparkats igång!

Spela hos betadonis här!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.