Chans till revansch för Manchester City

Messi

England, Manchester och Etihad Stadium, det är dit vi riktar fokus under kvällen. För underhållningen står Manchester City och Barcelona, en match som har alla förutsättningar för att bli riktigt sevärd. 4–0 slutade första mötet efter en stor uppvisning av Lionel Messi, 3 mål tillskrevs den argentinska storstjärnan den gången. Ska Pep Guardiola få revansch i kvällens match eller ska Barcelona än en gång visa vilken klass man besitter?

 

Manchester City – Barcelona | Avspark 20.45

Mycket överraskande så lämnades Sergio Aguero utanför startelvan när Manchester City för ett par veckor sedan föll borta på Camp Nou. Efter att ha gjort två mål i helgens segermatch mot West Bromwich så kan inte ens Pep Guardiola blunda för argentinarens briljans och har således utlovat Aguero en plats i kvällens startuppställning.

Barcelona kan vid seger ikväll säkra förstaplatsen i gruppen då man i skrivande stund har ett försprång på 5 poäng ner till kvällens motståndare. Som alltid när det kommer till Barcelona så är det de tre spelarna längst fram som drar till sig den mesta utav uppmärksamheten. Messi, Suarez och Neymar kan alla på egen hand vinna matcher så det gäller för Manchester City att inte tappa koncentrationen för en sekund.

Med tanke på klasskillnaden i första mötet så ska Barcelona med all rätt vara favoriter även i kvällens möte. I skrivande stund finns bortasegern att spela till fina 2.45 hos Expekt och då oddsen kan sjunka fram till avspark kan det vara läge att lägga kvällens spel redan nu!

 

Spela hos Expekt här!