Andy Murray mot ännu en OS-titel

Idag är det äntligen dags för invigningen av de olympiska spelen i Brasilien. Vi har redan fått bevittna ett antal spännande matcher i fotbollen men nu är det alltså dags att dra igång tävlingarna på riktigt. Imorgon är dagen för alla tennisälskare då det är tid för bland andra Andy Murray, Novak Djokovic och Serena Williams att kliva in i sommarens OS. Nu kan du som spelare hos Unibet ta del av några grymma tenniserbjudanden, kolla in spelen redan nu!

Riskfria spel under OS

Trots en del bortfall i herrarnas tennisturnering så är det ett starkt startfält vi får se. Novak Djokovic, Rafael Nadal och inte minst den regerande OS-mästaren Andy Murray är alla med och tävlar i Brasilien. Spela på att engelsmannen försvarar titeln i sommar och du får hela insatsen tillbaka om det skulle bli förlust i finalen. Maximala insatsen som betalas tillbaka är 500 kronor. Efter att ha vunnit en Grand Slam-titel tidigare i år så är Andy Murray favorit till att vinna OS-turneringen, helt klart värt att spela på med andra ord!

På damsidan så har vi den så alltid dominerande Serena Williams. Ska det bli ytterligare en titel eller är det dags för en skräll när OS förflyttat sig till Brasilien? Lägger du ett spel på att någon annan än Serena Williams vinner turneringen innan den 6:e augusti så får du insatsen tillbaka om hon ändå skulle stå som segrare. Ett lysande tillfälle att spela på någon utav underdogsen till ett högre odds!

Hämta dina riskfria spel hos Unibet här!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.