Botten mot toppen i Allsvenskan

Den 17:e omgången av Allsvenskan ska avslutas idag när IFK Göteborg beger sig till Stockholm för att ta sig an ett Djurgården i kris. Ska hemmalaget kunna resa sig efter de svaga resultaten på senare tid eller blir ett guldjagande Göteborg snäppet för svåra? Klart är att nya tränaren Mark Dempsey gör sin debut i Djurgården när kvällens match sparkas igång klockan 19.00. Matchen finns att spela på hos Viks sportsbook, just nu med oslagbara odds på både hemma- och bortaseger.

 

Sista chansen för IFK Göteborg?

Efter att både IFK Norrköping och Malmö FF gått segrande ur sina matcher i helgen så är det lite utav ett måste för IFK Göteborg att vinna i kvällens match om man vill vara med i guldstriden. Man ligger för tillfället 9 poäng efter serieledande Malmö FF, kan bli 6 poäng efter kvällens match.

Djurgården, Allsvenskans formsvagaste lag, kommer till kvällens match med en ny tränare vid rodret. Mark Dempsey är mannen som ska rädda den anrika stockholmsklubben kvar i Allsvenskan, något som på förhand får ses som en tuff uppgift.

Oddsen, hämtade ifrån Viks sportsbook, tyder på att matchen kommer bli en jämn historia. IFK Göteborg är med all rätt favoriter men kan fortfarande vara ett spel att kolla närmare på.

Djurgården                         2.77

Oavgjort                              3.20

IFK Göteborg                     2.40

Spela på matchen hos Viks och ta del av över 70 möjliga matchspel. Oavsett om du väljer att spela hemmaseger, bortaseger eller oavgjort så erbjuds du över 2 gånger pengarna i skrivande stund!

 

Spela genom Viks på matchen här!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.