Riskfria spel på OS hos Betsson

Hur vore det att tjäna några riskfria spel under den kommande OS-turneringen i Brasilien? På Betsson kan du som svarar rätt på ett antal frågor vinna så mycket som 1250 kronor i riskfria spel. Invigningen ser vi imorgon men redan dagarna innan så drar fotbollen igång, både för herrarna och för damerna. Missa inte en sekund av sommarens största idrottstävling, på Betsson kan du spela på allt rörande OS. Kika in redan nu för att utforska hela spelutbudet!

Fem frågor – fem riskfria spel

Reglerna är enkla, det enda du behöver göra för att vara kvalificerad för de riskfria spelen är att svara rätt på ett antal frågor. För varje rätt svar erhåller du ett spel värt 250 kronor färdigt att spela för på sommarspelen i Brasilien. Varje gång en ny fråga finns tillgänglig så kommer du att bli informerad och du behöver inte vara rädd för att svara fel, kom tillbaka och gör ett nytt försök på nästa fråga!

Första frågan ligger redan ute, svara på den innan 2016-08-04 17:59 CET och du har ditt första riskfria spel värt 250 kronor i handen. Frågan lyder, vilket lag kommer att få flest gula kort under den förta dagen av herrarnas gruppspel i fotboll? Skulle du svara rätt kan du vänta dig ett riskfritt spel redan vardagen efter avslutad fråga.

Få ut maximalt av sommarens OS genom att spela hos Betsson. Med några utav marknadens bästa odds på en mängd olika spel så är dina chanser att vinna större än någonsin!

Spela här!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.