Odds, VM-Kval, Sverige

Kan Janne Andersson ta Sverige till VM i sin mästerskapsdebut?

Äntligen är dagen som vi alla väntat på här, Sveriges returmatch borta på San Siro mot ett revanschsuget Italien. Efter första matchen är förutsättningarna glasklara. Sverige går vidare om matchen slutar oavgjort eller om Italien vinner med uddamålet samtidigt som Sverige gör minst ett mål. Blir det folkfest i Ryssland 2018 för Sverige?

I fredags spelades första VM-kvalmatchen inne på Friends arena. En underhållande match som svängde åt bägge håll, Men som vi alla vet så är det inte underhållningen som är det viktigaste, utan målen.

Svensk seger i första matchen

Sverige lyckades, trots mindre bollinnehav,38% mot Italiens 62%)  göra 1-0 i den 61:a minuten inför en fanatisk hemmapublik. Ett resultat som stod sig matchen ut. Janne Anderssons Sverige hyllades för sin taktiska kompetens, samtidigt som Italienarna totalsågades och ansågs enligt flera tunga experter spela en fotboll som jämfördes med Italienska serie C.

Inför Returmötet ikväll står det klart att Albin Ekdal inte finns med i truppen, då han återigen skadade sig. Denna gången var det låret som satte stopp för fortsatt spel. Ekdahls skada är såklart ett tungt avbräck för Sverige och frågan är vem som kommer ersätta honom ikväll? Enligt uppgift är det matchvinnaren Jakob Johansson som återigen får förtroendet, men det återstår att se.

Pressad Ventura måste vinna

Värt att notera inför returmatchen är att Italien, med tränaren Ventura, har en stor press inför kvällens match. Man får heller inte glömma att Italien inte vänt ett 1-0 underläge i en returmatch på närmare 20 år. Under första matchen såg vi hur Granqvist och VNL totalt dominerade i defensiven, något man har som mål att upprepa ikväll. Lyckas Sverige med det så är chansen stor att det blir högtryck på biljetter till Ryssland sommaren 2018.

Givetvis är Italien favoriter, och ska så vara. Laget spelar inför ett kokande San Siro där 75 000 italienare kommer kräva att spelarna gör som planerat, vilket är att ta Italien till VM. Vidare har Italien på pappret ett överlägset starkare lag än Sverige. Dessutom har Gli Azzuri inte missat ett Världsmästerskap sedan 1958. Kan ”landet lagom” lyckas slå ut fotbollsgudarna från Italien eller blir det en helt annan match ikväll?

Spela på matchen hos Expekt

Vill du spela på Sverige – Italien, eller någon av de andra Playoff-matcherna så har Expekt ett enormt utbud av betting i alla dess former med odds som står sig högt marknadsmässigt. Dessutom erhåller du en grym välkomstbonus vid första insättningen.

Spela hos Expekt här!