Blir det fortsatt svenskt i Europa League?

När Jonas Eriksson blåste för fulltid på St. Jakob-Park i Basel den 18 maj 2016 stod Sevilla som Europa League vinnare för tredje året i rad. Vilket lag som säkrar titeln kommande säsong är svårt att förutse men vägen dit är i full gång, inte minst för Göteborg, AIK och Häcken. Det är dags för Europa League kval!

Europa FC – AIK

AIK tog en stabil 1 – 0 seger på Friends Arena förra veckan och nu väntar returmötet i Gibraltar, det lilla landet i södra Spanien. AIK har inlett årets ligaspel halvdant och befinner sig redan efter 14 omgångar, 7 poäng bakom serieledaren Malmö FF. I kvällens match är man dock det starkare laget och trots spel på bortaplan kommer stockholmarna få en bekväm resa ikväll. Hoppet om Europa Leagues gruppspel lever och kommer att fortsätta leva även efter ikväll.

Europa FC – 5.25

Oavgjort – 4.20

AIK – 1.50

Cork City – BK Häcken

BK Häcken är svenska cupmästare och därmed spelar laget i Europa League kvalet. Man lottades mot irländska Cork City och i första matchen på Bravida Arena skrevs slutresultatet till 1 – 1. Nu väntar spel i Irland och returmötet kan mycket väl sluta i en målfest då Häcken måste näta för chans på vidare spel i Europa League. Båda lagen gör mål till oddset 1.85 hos OddsAutomaten.

Cork City – 2.70

Oavgjort – 3.20

BK Häcken – 2.45

Båda lagen gör mål – 1.85

IFK Göteborg – Piast Gliwice

Förra säsongens tabelltvåa i Allsvenskan tar emot polska ligans tabelltvåa på Gamla Ullevi. I det första mötet tog IFK Göteborg en imponerande 0 – 3 seger i Polen och kommer inte tappa detta. Tre gjorda bortamål och noll insläppta ger göteborgarna ett klart favoritskap till kvällens returmöte.

IFK Göteborg – 1.40

Oavgjort – 4.50

Piast Gliwice – 6.50

Hos OddsAutomaten finner du alla kvällens matcher kryddat med olika spelalternativ och till marknadens bästa odds.

Spela hos OddsAutomaten!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.