betfair risk free bet

Betfairs riskfria spel

Njut av helgens läckerheter med ett riskfritt spel på 250 kronor i Betfairs berömda spelbörs. Erbjudandet har tagits fram av det gedigna spelbolaget för att nya kunder ska få upp ögonen för en helt annan typ av betting. Fördelarna med att spela på en spelbörs är sedan länge bevisade och med ett riskfritt bet på 250 kronor kan du utan risk testa på spelbörsen. Går ditt spel inte in får du tillbaka dina 250 kronor som dessutom kommer på ett silverfat utan omsättningskrav. För att ta del av Betfair Exchanges nya erbjudande behöver du använda dig av bonuskoden SWE250 vid registrering. Besök Betfair idag för att ta del av kampanjen.

Det riskfria spelet ger dig härliga möjligheter på spelbörsen

Trots att konceptet blivit rejält hyllat och flera spelare har provat på Betfair Exchange är det fortfarande en hel del där ute i bettingstugorna som inte har testat på den berömda spelbörsen. Betfair har nästintill monopol på temat vilket har gjort att omsättningen stigit i höjden. Genom att betta mot andra spelare istället för mot spelbolaget öppnar helt nya möjligheter upp sig. Oddsen stiger eftersom spelarna kan sätta sina egna odds. Utbudet av marknader går heller inte att klaga på eftersom de överstiger tusen till antalet dagligen. För att du ska kunna få ut en härlig start hos spelbörsen har Betfair tagit fram en ny välkomstbonus. De erbjuder 250 kronor i ett riskfritt spel att använda på spelbörsen. Använd koden SWE250 när du registrerar dig och placera ett spel på 250 kronor på spelbörsen. Om spelet går in kan du njuta av din vinst men om du skulle förlora får du pengarna tillbaka på direkten. Inga omsättningskrav tillkommer så dina pengar är uttagbara om du så önskar.

Betfair är en unik spelsida

Med sin spelbörs sticker Betfair ut i mängden. Ingen av de stora aktörerna har ett likadant concept och att spelarna slipper limiteringar har lockat de professionella spelarna och storspelarna. Det är inte längre spelbolaget som behöver stå för konsekvenserna om en spelare vinner eftersom du spelar mot andra spelare. Hur stor potten är beror på hur många som spelar och hur mycket du satsar. Men eftersom det är andra spelare som förlorar när du vinner, och inte spelbolaget, blir oddsen högre och du slipper begränsningar i ditt spelande.

Gillar du traditionell betting erbjuder Betfair naturligtvis det också men erbjudandet gäller enbart på spelbörsen. Regler och villkor gäller, besök Betfair för kompletta bestämmelser.

Gå till Betfair

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.