Dif Häcken 28-7-19

Bettingtips inför Djurgården – Häcken | Allsvenskan 28/7-19

Vi är inne i silly season, europacupspel och en toppstrid i allsvenskan. Spelare försvinner och tillkommer, frågan är vilka lag som lyckas hålla fokus uppe under den här delen av säsongen. BK Häcken ska först fokusera på europacupmatchen mot AZ och har tappat Nasiru Mohammed. Djurgården har Bärkroth på väg tillbaka, en spelare som kan göra skillnad när han är frisk. Det är trean mot fyran i allsvenskan och båda lagen vill hänga på AIK och Malmö FF, vem kommer att vara mest motiverad och taggad?

Bettingtips med högsta odds Djurgården – Häcken

Analys av bettingtipsen inför Djurgården – Häcken

I Djurgårdens match mot Malmö bjöds det på ett snabbt och underhållande spel samt ett bra tryck på läktaren. DIFs försvarsspel har varit bra, med en Danielsson som spelat utopiskt. Senaste matchen städade DIF av Kalmar på bortaplan med 1-0. Häckens senaste matcher är en stark bortaseger mot Sundsvall med 1-0 och hemmaseger mot Örebro med 3-0. Irandust och Jeremejeff ser heta ut och är den spetskompetens BK Häcken behöver i toppmatcher. Häcken ska möta nederländska AZ i Europa League-kvalet vilket kommer att bli en tuff match och det gäller för hisinge-laget att ladda om batterierna efter inför mötet med DIF. Vi tror Djurgårdens form och avsaknaden av europaspel kommer att ge järnkaminerna en fördel och vi spelar på en säker etta till oddset 2,22 på Coolbet. Alexander Jeremejeff är Häckens bästa målgörare och jagar Jordan Larsson och co i skytteligan med sina 7 gjorda mål. Djurgården har Buya Turay som ligger på lika många men han har sett kall ut de senaste matcherna, där han också blivit väldigt arg när han blivit utbytt. Vi spelar Jeremejeff som målskytt till 3,10 på Bet365. Matchen mellan topplagen kommer bli tajt och vi spelar på under 2,5 mål på Unibet, till oddset 1,75. Vi lägger även till ett spel på över 3,5 kort i matchen till 1,55 på Nordicbet. Häcken har en dålig vana att ligga väldigt högt i kortstatistiken och det kommer att smälla i en toppmatch som denna.
I vilket fall som helst kommer det bli en fin allsvensk toppmatch, missa inte detta!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.