Dags för Allsvenskan och bonus från BetHard

Här hittar du erbjudandet

Allsvenskan rullar vidare

Tung torsdag med IFK Norrköping som tar emot AIK

AIK åkte på en tung förlust mot förmodade ligavinnaren Malmö FF när matchen höll på att blåsas av och ställningen 0-0. Istället lyckades Carvalho trycka in vinstmålet i den 93:e minuten. Den senaste månaden har MFF haft bra flyt i slutet på matcherna. I fem matcher har MFF avgjort matcher från minut 82 och framåt. Förutom matchen mot AIK så vann Malmö i den 94:e minuten mot Östersund, Elfsborg besegrades i den 91:a minuten, Örebro i den 82:a och man tog ledningen mot Djurgården i den 86:e minuten.

AIK med allsvenskans bästa defensiv fick se sin nolla spräckt för första gången på fem matcher. Senast det hände var mot J-Södra den 22 april.

Norrköping ställs på prov på riktigt i den här matchen. Man lyckades vinna nere i Malmö på Swedebank Arena till mångas förvåning och det är ett Peking som har kommit igång på riktigt. Ska bli mycket intressant hur den här matchen kommer utspela sig.

Fredagsmys med Elfsborg och Häcken

Häcken åkte på sin andra förlust för säsongen när Östersund kom på besök. Men det var en målsnål match som slutade 1-0 till jämtlänningarna efter att de blivit tilldömda en straff.

Både Elfsborg och Häcken är lite svårplacerade, likt många andra lag i årets allsvenska. Elfsborg blandar och ger och det mesta kretsar kring tränaren Magnus Haglunds vara eller icke vara i klubben. Nu senast kryssade man i El Västico.