Betta på Allsvenskan på lördag den 25-67 juli

Allsvenskan har sällan varit så jämn som den är för tillfället. Det är flera lag som nu jagar efter att hämta poäng i toppstriden. Just nu är det fortfarande IFK Göteborg som kopplat grepp om första platsen i årets upplaga av allsvenskan. De leder tabellen nu med 3 poäng, och det kan alltså ändras på serieledare redan nästa omgång. Då IFK Norrköping kan gå upp i topp och kanske fortsätta att dra ifrån övriga. Det är helt enkelt en viktig omgång för många lag, och det kommer spelas många roliga och intressanta matcher. Inte minst matchen mellan AIK och Elfsborg som är en match som spelas mellan två lag i övre halvan av tabellen.

Allsvenskan_Logo-e1329824905587_screenshot

Våra speltips

Denna helg så kommer vi köra på en trilling. Det vill säga att vi kommer spela på fulltidsresultat på tre matcher. Vi kommer naturligtvis att ta de matcher som vi tror vi har störst chans att vinna mest pengar på.
Våra tips kommer att vara matcherna mellan Malmö FF – GIF Sundsvall, AIK – IF Elfsborg och BK Häcken – Kalmar FF. Det är de matcher med de högst oddsen, och som vi verkligen tror kommer att gå in. Vi har fetmarkerat de odds som vi själva har spelat på denna omgång av Allsvenskan.
Lördag 25/7
Malmö FF – GIF Sundsvall 1.30, 5.50, 9.00
BK Häcken – Kalmar FF 1.83, 3.40, 4.50
Söndag 26/7
AIK – IF Elfsborg 2.37, 3.40, 2.90

Oddsen för denna trilling slutar på 29.24 och är enligt oss ett bra odds för denna rad. Vi har hämtat dessa siffror från Bet365.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.