Svenska Fans Fotboll Blågult

Betta på Sverige – få två riskfria spel av Betsson

Landslagspaus i ligafotbollen och VM-kval står för dörren. Ikväll är det Bulgarien som står för motståndet för Blågult när Jannes nya landslag jagar tre poäng i Sofia.

Bättre Bulgarien

Ikväll spelar Sverige VM-kval mot Bulgarien nere i Sofia. Janne Andersson har gjort underverk med landslaget och vi leder vår grupp före Frankrike, Holland, Bulgarien, Vitryssland och Luxemburg. Inte fy skam. Vår enda förlust (2-1) kom mot Frankrike trots en fin svensk insats på den franska nationalarenan. Vårt enda kryss kom i Jannes premiärmatch mot Holland som slutade 1-1.

Senast vi mötte Bulgarien var på svensk mark i en match där landslaget övertygande kunde ta en vinst med 3-0 efter mål från Ola Toivonen, Oscar Hiljemark och Victor Nilsson Lindelöf . Enligt den svenske scouten Jonas Thern så är det ett annat Bulgarien som vi möter ikväll, med en bättre defensiv och tätare lag, men att kvalitén är fortsatt låg i den bulgariska truppen.

Party-Janne magsjuk

För svensk del så det blir antagligen samma gäng som spelade mot Frankrike i den överraskande vinsten mot Frankrike. Något som dock skulle kunna vara en käpp i hjulet är att Party-Janne åkt på magsjuka och antagligen inte kommer kunna stå vid sidlinjen. Men enligt sjuklingen själv så ska det inte vara något problem:

– Peter (Wettergren) och jag genomför och planerar alltid allting tillsammans. Enda skillnaden nu är att jag inte deltar tills vidare, säger Janne Andersson till förbundets hemsida.

Sverige har ett historiskt stort övertag på Bulgarien i tävlingssammanhang. Bulgarien har inte lyckats vinna mot Sverige på 49 år och de sju senaste matcherna har slutat i blågul vinst.

Skador och avstängningar

Bulgarien har några tuffa avbräck i form av Svetoslav Dyakov, Nikolay Mihaylov, Aleksander Toney och Spas Delev. Den sistnämnde har stått för två av Bulgariens nio mål i kvalet och är en nyckelspelare för bulgarerna.

För svensk del så är det Alexander Fransson som är skadad, och frågan är om han ens hade startat om han var hel. Men oavsett, en bra kille att ha tillgänglig då han varit stabil i kvalet hittills.

Spela på landskamperna riskfritt hos Betsson

Spela på landskamperna hos Betsson och du kan få två riskfria spel till ett värde av 100 kr att lägga på VM-kvalmatcherna. Du kan använda dem till live eller vanlig förhandsbetting.

Först anmäler du dig till kampanjen och klickar på ”Hämta ditt spel” för att aktivera. Du måste ha pengar på kontot för att täcka insatssumman.

Sedan väljer du valfritt VM-kvalodds och klicka i rutan ”Riskfritt spel” som du har på kupongen.

Klart! Torskar du får du pengarna tillbaka.

Spela hos Betsson här

Betsson

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.