Grzegorz Krychowiak i PSG

Silly Season: Krychowiak och Gibbs nära West Brom

West Brom kan göra en något överraskande värvning innan transferfönstret stänger. Grzegorz Krychowiak kan ansluta till truppen genom ett säsongslångt lån då den polske landslagsmannen har haft svårt att slå sig in i PSG och få regelbunden speltid, trots det femårskontrakt som han skrev på förra sommaren.

Den defensive mittfältaren var jagad av många europeiska toppklubbar innan han gjorde en flytt från Sevilla till den franska huvudstaden. Nu när hypen har lagt sig så har West Brom börjat smyga sig in och reka läget för att försöka göra en riktig klassvärvning för små pengar.

Krychowiak var en viktig kugge i det Sevilla som han vann Europa League med två gånger i rad, en detalj i sammanhanget och som också påverkade polackens val att gå till PSG var att Sevillas cupvinnartränare Unai Emery gjorde en flytt från Sevilla till PSG.
Men det som ställde till det för Krychowiak var att han underpresterade och var ofta utanför startelvan, samtidigt som hans gamle coach Emery lämnade sin gamla filosofi från Sevilla och istället gick in på en 4-3-3-formation där den 27-årige polacken inte hittade rätt.

Inte bara Krychowiak

Samtidigt som det hintas om en defensiv mittfältare är det även snack om förstärkning i backlinjen för West Brom. Kieran Gibbs, som mest fått inhopp i Arsenal den senaste tiden, är klar för Albion. Backen sägs kosta 7 miljoner pund, innan detta var det snack om att Gibbs skulle till Watford men att affären föll samman.
Klubben är fortfarande inne på att införskaffa en till anfallare och det kan nog bli några sista hektiska timmar för Tony Pulis och hans gäng då man eventuellt skulle behöva stärka upp på mittbackspositionen då Jonny Evans har både Arsenal och Manchester City efter sig. Den förre United-spelaren har visat prov på att han trots allt kan vara en man för storlag efter sin flytt till Albion från Old Trafford.

Just nu har Unibet oddset 1.50 på att Jonny Evans går till Manchester City. Alternativet att stanna för Evans ligger på 3.00 medan en flytt ner till Arsenal ligger på runt 3.50 gånger pengarna.

Spela på övergångar inom fotboll hos Unibet här

Unibet_Banner

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.