Alex Oxlade-Chamberlain Liverpool

Klopp: ”Har velat ha Oxlade-Chamberlain sen 2014”

Under gårdagen blev det officiellt att Arsenals vindsnabbe mittfältare med det underbara namnet Alex Oxlade-Chamberlain gör en flytt norröver till Liverpool FC. Det var snack om att The Ox först skulle göra en flytt inom London till de regerande mästarna Chelsea, men att huvudpersonen inte var intresserad av att spela wingback i Antonio Contes system. Han var mer intresserad av att jobba med Liverpools tränare Jürgen Klopp och nu är han alltså presenterad av Liverpool.

Klopp – ett stort fan av AOC

Jürgen Klopp har uttryckt sin beundran för engelsmannen och i en intervju på Liverpool FCs officiella hemsida säger tysken att han har varit ett fan av AOC sedan 2014.

– Jag minns första gången jag såg honom spela live. Det var i Champions League i Dortmund 2014 när vi mötte Arsenal, och han kom in som inhoppare och hade stor påverkan på matchen. Han stack ut omedelbart på grund av sin fart och sina skickligheter och hans inställning för att vara en ung spelare i en sån stor match, säger Klopp till Liverpools hemsida.

AOC har gjort 132 framträdanden i Premier League för sin förra klubb Arsenal där han var sex år och har representerat England 27 gånger.

 

Vinn en resa till Liverpool

Vill du också se Alex Oxlade-Chamberlain spela live?

Just nu har Redbet ett erbjudande där du kan få en resa över till England och se stormötet Liverpool – Manchester United på Anfield.

Få två gratis-bets och var med och tävla om drömresan som Redbet lottar ut.

Du får två free bets och du är med i utlottningen av Drömresan där du kan få se Liverpool drabba samman med Manchester United på Anfield.

Vinnaren av Drömresan får en resa tillsammans med en vän som inkluderar flygbiljetter, matchbiljetter och 3 nätters hotellvistelse i Liverpool till ett totalt värde av 30 000 kr!

Tävlingen är för nya eller befintliga kunder.

Sätt in minst 100 kr med kampanjkoden RESA så är du med i tävlingen.

För varje hundring som du omsätter på över odds 1.90 så får du en lott till Redbets reselotteri. För nya kunder är det ännu bättre då de får två gratisbets värda totalt 200 kr efter de har lagt sitt första spel på ett odds över 1.80.

Ju fler hundringar du omsätter, desto fler lotter får du till tävlingen, vilket i sin tur ökar dina chanser att vinna resan till Anfield.

Den andra oktober koras vinnaren av tävlingen.

Vinn en resa till Anfield här

redbet-logo-300