Kan Sverige störa giganterna i OS?

Spela på OS-vinnare hos Bethard!

Allsvenskan i all ära men mästerskap för landslag är något alldeles speciellt och denna sommar har vi redan skådat fotboll när den är som bäst. För 2 veckor sedan tog Portugal EM-guld och Ronaldo lyckades fullborda sin karriär och har nu närmat sig en fjärde Ballon d’Or utmärkelse. Men landslagsfotbollen är inte över för i sommar utan fortsätter med Olympiska Spelen i Brasilien!

Tunga lag på startfältet

Den 4:e augusti kickar fotbolls OS igång för U23-landslagen. Sverige lyckades knipa en plats bland de tungt meriterande landslagen i OS tack vare U21-guldet 2015. Nu får laget en chans att göra upp om OS-guldet i fotboll är bland andra, Brasilien, Portugal, Tyskland, Argentina och Sverige. Sverige har nu chansen att lägga det misslyckade EM-slutspelet bakom sig samtidigt som Portugal har chans på sin andra titel i sommar. Favoriter är dock värdnationen Brasilien när det är dags att kolla på vinnare av OS 2016 i fotboll hos Bethard!

Brasilien – 1.95
Argentina – 6.00
Tyskland – 6.75
Portugal – 10.75
Colombia – 16.50
Mexico – 17.00
Sverige – 25.00

Kan Sverige revanschera sig från EM?

Hos Bethard finner du även mer specifika spel som gruppvinnare. Sverige spelar i grupp B tillsammans med Colombia, Nigeria och Japan. Trots att Zlatan Ibrahimovic inte kommer medverka i OS så tror spelbolagen på svenskt avancemang från gruppen. Nedan finner du oddsen för segrare i grupp B!

Colombia – 2.15
Sverige – 3.45
Nigeria – 4.05
Japan – 6.50

Bethard erbjuder en komplett sportsbook med suverän spelupplevelse och ett stort spelutbud med marknadens bästa odds. Ovan finner du favoriterna till OS-guldet 2016 och den kompletta listan samt många andra spelalternativ hittar du hos Bethard.

Spela på OS-vinnare hos Bethard!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.