Bryts Juventus hemmasvit mot Milan?

Stormöte i serie A

Fotbollshelgen inleds med ett klassiskt möte mellan Italiens giganter Juventus och Milan. Bortalaget kliver in i drabbningen med en riktigt kämpig statistik i ryggen. De har nämligen aldrig lyckats ta tre poäng på Juventus Stadium.

Milan på uppgång

Milan har ett nästintill intakt lag, det är egentligen bara mittfältaren Suso som är osäker. Men av rapporterna att döma kommer han med största sannolikhet kunna delta i matchen. Formen i laget är god och de kommer med tre raka vinster i ryggen (Fiorentina, Sassuolo och Chievo). Tränare Montella är tydlig med att man går för seger ikväll, vilket kan behövas om man på allvar vill haka på i jakten på Champions League.

Motståndarna Juventus åkte på ett oväntat poängtapp i senaste matchen mot Udinese (1-1). Det var inte bara krysset i sig som var anmärkningsvärt, utan också den dåliga prestationen. Oavsett vilket leder de ändå ligan med 8 poängs marginal. Det som är positivt är att kontroversen mellan Bonucci och Allegri är över. Nu är mittbacken återigen tillbaka i startelvan vilket självklart är oerhört viktigt för Juventus.

I övrigt är det några småskavanker som stör hemmalaget då Chiellini, Sturaro och Cuadrado alla definitivt är borta. Men de är likväl favoriter i matchen, däremot höjer vi ett litet varningens finger för Milan. De kommer som sagt med tre raka segrar i ryggen, och har faktiskt plusstatistik på Juventus den här säsongen. På de tre mötena den här säsongen har Milan vunnit två gånger.

Att Juventus är ruskigt starka hemma på Juventus Stadium är dock ett faktum (30 raka segrar!) men det känns ändå som att Milan har lite vind i seglen. Ett oavgjort resultat i kvällens match känns inte alltför avslägset, och där hittar vi ett riktigt spelbart odds hos ComeOn.

Kvällens spel:

Juventus vs Milan – X 4.60@ComeOn