Formstarkt Juventus möter Lyon

Higuain

Åtta segrar på de nio senaste matcherna och fyra insläppta mål, det är vad Juventus har presterat den senaste tiden. Det är med andra ord ingen lätt uppgift Lyon ställs inför när man gör den korta resan till Turin och Juventus Stadium under onsdagen. Lagen möttes för två veckor sedan, då slutade det med en knapp seger för italienarna. En felfri insats kommer att krävas av Lyon om man ska få med sig några poäng ifrån detta bortamöte, se till att vara med från klockan 20.45!

 

Juventus – Lyon | Avspark 20.45

Juventus kommer till spel utan skadade Giorgio Chiellini och Paulo Dybala samt avstängda Mario Lemina. Utöver det så är det ett starkt hemmalag vi kommer att få se med bland annat Mario Mandzukic och Gonzalo Higuain på topp. Man tog i helgen en utav säsongens viktigaste ligavinster när man slog tillbaka titelkonkurrenten Napoli med 2–1 på hemmaplan, en seger som gör att Turin-klubben nu leder Serie A med 4 poäng. I Champions League har man spelat in 7 poäng på tre matcher och toppar således Grupp H, på samma poäng som Sevilla.

Lyon har endast vunnit fem av totalt femton tävlingsmatcher denna säsong, även om man i senaste mötet med Juventus stod upp mycket bra. Sedan den matchen har man hunnit med att spela två ligamatcher i vilka man plocka totalt 3 poäng, senast en 2–1 vinst borta mot Toulouse där den alltid så målfarliga Alexandre Lacazette stod för båda målen. Fransmannen har gjort 9 mål denna säsong i ligan och är en spelare som Juventus måste se upp med.

Juventus går in till kvällens match som klara favoriter (1.38) och att Lyon (9.50) skulle vinna känns föga troligt. Kolla in alla kvällens spel hos Bethard!

 

Lägg din spel här!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.