Chans till revansch för Sverige

Emil Forsberg

Det var marginaler emot Sverige när man mötte Frankrike i fredags, låt oss hoppas på det motsatta när dem under kvällen beger sig till Ungern för match. Det är årets sista landskamp och alla är säkerligen beslutna om att avsluta denna landslagssäsong på bästa möjliga sätt. Klockan 19.45 är det avspark i vad som förhoppningsvis kommer att bli Janne Anderssons tredje seger som svensk förbundskapten!

 

Ungern – Sverige | Avspark 19.45

Det var med nöd och näppe som ett stjärnspäckat Frankrike fick med sig alla tre poängen emot Sverige i fredags kväll. Sverige stod upp bra matchen igenom och insatsen lovar gott inför nästa års landskamper, kanske att Janne Andersson har något bra på gång med det ’’nya landslaget’’.

Albin Ekdal kommer inte att medverka i kvällens match då han fortfarande dras med ömmande ljumskar, in kommer istället Alexander Fransson. Utöver det så är det samma trupp som reser till Ungern som mötte Frankrike i fredags. Startelvan kan komma att skilja sig en del för att ge flera spelare chansen att få visa upp sig i den gula landslagsdressen.

En bortamatch mot Ungern ska aldrig tas lätt på och särskilt inte efter deras mycket imponerande insats i EM i Frankrike. Det kommer att krävas fokus och koncentration ifrån första minuten om vi ska få se en svensk seger som avslut på denna landslagssäsong.

Spela på kvällens match hos VIKS där du just nu erbjuds 2.68 för en svensk seger medans Ungern står i 2.70. Bra odds oavsett utgång med andra ord, in och lägg kvällens spel redan nu!

Spela med VIKS här!