Tufft läge för Vasalund mot Syrianska

Syrianska

2–0 i första mötet och nu är det dags att avgöra vem utav Syrianska eller Vasalund som ska spela matcher i Superettan kommande säsong. Klar fördel för Södertäljelaget då det kommer att krävas något alldeles extra utav Vasalund för att vända på underläget ifrån första matchen. Klockan 19.00 är det avspark på Södertälje Fotbollsarena, spela på matchen hos Unibet!

 

Syrianska – Vasalund | 19.00

Efter att ha slutat på 13:e-plats i Superettan så stod det klart att Syrianska skulle få kvala för att hållas sig kvar i näst högsta serien. För motståndet stod Vasalund och trots att första mötet till största del präglades av ett kraftigt snöfall och framskjuten matchdag så kunde Södertäljelaget vinna med klara 2–0. Man sitter nu i ett riktigt bra läge inför kvällens retur på Södertälje Fotbollsarena där det ska mycket till för att man ska släppa in Vasalund i matchen.

Vasalund tog sig till kvalet genom att sluta på en stark 2:a-plats i Division 1 Norra, endast Brommapojkarna var starkare. Mest anmärkningsvärt är att det hela levde ända in på målsnöret när de båda lagen möttes i sista omgången, en match som Vasalund förlorade med två mål emot noll.

Du kan självklart spela på kvällens match hos Unibet där Syrianska just nu står i 1.50 gånger pengarna, skulle du istället tro på bortaseger så kan du spela Vasalund till höga 6.50. Livespel erbjuds på matchen så att du kan följa spänningen på bästa möjliga sätt!

 

Spela med UniBet här!