Chelsea tar emot Liverpool

Costa

Vi öppnar helgen med ett riktigt tungviktsmöte på Stamford Bridge mellan Chelsea och Liverpool. Det är två lag som öppnat ligan på ett lovande sätt som ställs emot varandra under kvällen och vi kan förvänta oss en minst sagt sevärd match. Blir det Antonio Conte som leder sitt Chelsea till säsongens fjärde seger eller kan Jürgen Klopps Liverpool fortsätta på samma fina form som i senaste matchen när man slog Leiecester med 4-1? Spela på matchen hos Bethard!

Chelsea vs Liverpool | 21.00 Stamford Bridge

Efter att ha vunnit de tre inledande matcherna så spelade Chelsea något överraskande oavgjort mot Swansea i den senaste ligamatchen. Som så många gånger förr så var det Diego Costa som frälste laget sent med ett kvitteringsmål, spanjoren har vart mycket giftig denna säsong och det är något som Liverpool måste se upp med. Till kvällens match är John Terry ett frågetecken och i händelse av att han inte kan spela så kommer mest troligt David Luiz att kliva in i backlinjen bredvid Gary Cahill.

Liverpool har i början av denna säsong bjudit på mycket underhållande fotboll där filosofin anfall är bästa försvar känns som rätt beskrivning. Vinst mot Arsenal och Leicester samt kryss borta mot Tottenham är starkt, enda plumpen i protokollet är den tunga bortaförlusten mot Burnley med 2-0.

Emre Can kommer inte att medverka i kvällens match annars är det ett oförändrat Liverpool jämfört med föregående match. Mötena med Chelsea brukar bli heta tillställningar där känslorna ibland svallar över, vi hoppas naturligtvis på en sevärd match!

Spela på matchen hos Bethard!