Göteborgsderby i Allsvenskan

IFK Göteborg

Dags för slaget om Göteborg när derbyt mellan BK Häcken och IFK Göteborg ska till att sparkas igång. Klockan 19.00 är det avspark på Bravida Arena och vi kommer med säkerhet att få se en känslofylld match med flera heta dueller. Spela på matchen hos NordicBet för att ta del av marknadens bästa odds. Med spel på matcher så långt ner som i division 5 så är NordicBet utan tvekan bäst när det kommer till svensk fotboll!

 

BK Häcken vs IFK Göteborg | 19.00 Bravida Arena

IFK Göteborg kommer till kvällens match med en förkrossande derbystatistik i ryggen. Man har inte förlorat ett allsvenskt möte mot BK Häcken sedan våren 2011, 9 matcher varav 7 har slutat med vinst för änglarna. Formen är sådär och man har för tillfället 8 poäng upp till AIK på 3:e-plats.

BK Häcken har plockat 7 poäng på de senaste fem matcherna och parkerar på en stabil 8:e-plats. Senast spelade man en underhållande och målrik tillställning mot Gefle som slutade 2-2, bättring krävs ikväll om det ska bli tre poäng för Hisingslaget.

Ser vi till oddsen hämtade ifrån NordicBet så är hemmalaget knappa favoriter. Vi erbjuds i skrivande stund 2.40 gånger pengarna för 1:an medans en bortaseger ger 2.85 gånger pengarna. Intressant match att spela på med andra ord då oddsen lockar oavsett utgång. Bli medlem på NordicBet och hitta kvällens bästa spel, du vet väl om att alla nya spelare får upp till 1000 kronor extra att spela för? 100% bonus på din första insättning gör att du kan starta ditt äventyr på bästa möjliga sätt!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.