Diego Costa

Costa: ”Chelsea behandlar mig som en brottsling”

Diego Costa har gått ut och anklagat Chelsea för att han behandlas som en brottsling, samtidigt som han säger att han inte kommer tillbaka till klubben han vann Premier League med bara för några månader sen. Genom detta hoppas Costa få igenom sin flytt till sin gamla klubb Atletico Madrid.
– Jag är inte en brottsling och jag har inte gjort något fel, säger Diego Costa, som vill få igenom sin flytt till Atletico Madrid den här månaden.

Costa vill lämna Chelsea

Den 28-årige anfallaren fick i juni veta genom ett SMS från Antonio Conte att han inte längre var önskad i klubben. Sen dess har han fått böter för att han inte har inställt sig till träning med reservlaget.

– Jag skulle inte få tillgång till A-lagets omklädningsrum och att jag skulle inte få ha någon kontakt med mina lagkamrater. Jag är inte kriminell. Jag tycker inte det är okej att bli behandlad såhär efter allt jag har gjort för klubben. Jag har inte gjort något fel. Så om de vill ge mig böter så får de väl göra det. Jag får en ekonomisk smäll varje vecka men jag drivs inte av pengar. Vi vet att tränaren inte vill ha mig, så jag väntar bara på att klubben ska släppa mig. Jag ville inte lämna. Jag hade det bra, men när tränaren inte vill ha dig så måste du gå, säger Costa till Daily Mail.

Respekterar Conte som tränare

Anfallaren säger att han var nära att krita på ett nytt kontrakt så sent som i januari, när det ryktades om att han skulle flytta till Kina under vinterfönstret.
– Jag skulle precis skriva på ett nytt kontrakt men de ändrade sig. Jag misstänker att tränaren var den som stoppade det hela. Han tycker som han gör och det kommer inte att ändras. Jag respekterar honom som en bra tränare. Han har gjort ett bra jobb och jag kan se det. Men som en person – nej. Han är inte en tränare som är nära sina spelare. Han är väldigt distanserad och saknar karisma.

Spela på Premier League hos 21Bet

21Bet Banner

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.