arsenal

100 kronor riskfritt på Premier League!

Visst känns det bra att den ligan vi svenskar egentligen intresserar oss mest för är igång igen. Det är bara ett par timmar bort från att bollen är i rullning på Emirates Stadium där Arsenal tar emot forna mästarlaget Leicester. Det kan nog bli en svängig säsong. Kan José Mourinho bygga vidare på sin solida defensiv från förra året? Det ser bra ut med en Romelu Lukaku som bombat in mål i Everton på egen hand. Når Paul Pogba upp till sin offensiva potential så kan det bli ett dödligt samarbete där fram.
Eller är det Manchester City som får ihop lagbygget från start i år? Det är många kuggar som ska falla på plats och man har värvat bra, men kommer det fungera redan i premiären? Och hur ska det gå med Chelsea som har börjat kännas tunna och med Antonio Conte som är lite smågrinig på klubbens transferfönster? Eller ska vi sätta hoppet till Liverpool som med tar hem ligan tack vare fler löpsteg än övriga lag?

 

Få ett riskfritt spel värt 100 kr av ComeOn

Det blir en intressant och öppen säsong och det är snart dags att sparka igång säsongen 2017/2018 som sagt. Under premiärhelgen har ComeOn ett trevligt erbjudande för sina kunder där de ger ett riskfritt spel värt 100 kr. Så här går det till:

Lägg ett spel med dina egna pengar på Premier League till ett värde av 100 kr och kryssa i kupongen att du vill ha det riskfria spelet. Förlorar du så får du pengarna tillbaka. Enkelt! Du hittar erbjudandet här: 100 kr riskfritt hos ComeOn

ComeOn

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.