Klopp: Ge oss Rakitic för Coutinho

Coutinho-sagan rullar vidare. Coutinho spelade inte det första mötet mot Hoffenheim där Liverpool kunde vinna på bortaplan med 2-1. Coutinho har dragits med en ryggskada under sommaren och har därför saknats till spel, vilket inte har gjort Sillycirkusen mer sansad.

Fotbollshiearkin gör sig påmind

Som ni kanske vet har Barcelona tappat Neymar till PSG och med det behöver Barca täppa till den luckan i anfallet som Neymar lämnar bakom sig. Det har spåtts bli Liverpools Philippe Coutinho ett tag nu och vad vi vet är att Barcelona har trissat upp priset flertalet gånger. Just nu är budet uppe på runt 800 miljoner kronor.
Det var en händelserik fredag i Liverpoollägret där föreningen först gick ut med beskedet att Liverpool inte kommer ta några som helst bud i beaktning. Minuter senare kom chockuppgiften om att Coutinho hade slängt iväg ett mail med en transferrequest till klubben. Så nu är det lite oklart vad som kommer att hända, rykten gör gällande att Jürgen Klopp kan tänka sig en spelare i motbyte samt en och annan påse med sedlar. Spelaren det rör sig om verkar vara kantspringaren Ivan Rakitic som Klopp tror kan tillföra ytterligare spänst i det löpvilliga laget.

 

Spela på Premier League hos Expekt

Expekt Banner