Coutinho Brasilien

Coutinho ”skadad” – men spelklar för Brasilien?

Premier League har varit igång i två veckor och Philippe Coutinho har varit frånvarande i samtliga matcher. Det har snackats om ryggproblem och virus från Liverpool-lägret, samtidigt som Silly-nyheter har snurrat om hur Barcelona har skickat det ena bisarra budet efter det andra.

Men nu verkar det som att han blivit mirakulöst frisk när han åkte till Brasilien för att träna med landslaget.

-Han är i perfekt skick, säger Brasiliens landslagsläkare Rodrigo Lasmar.

Det har varit mycket rykten som florerat kring Coutinho i sommar och inte blev det bättre av att Neymar Jr stack till PSG. Det var även snack om att Cou skulle till Barca i slutet av vårsäsongen när Jürgen Klopp testade Coutinho lite längre ner i banan för att lägga bollar framåt.

”Han är i perfekt skick”

Coutinho har varit borta sedan den 1 augusti då han kände av smärtor i ryggen när Liverpool spelade mot Bayern München i Audi Cup. Ryggskadan höll honom borta från spel men förra veckan var det en ny motgång i form av ett virus.

Det ligger en hund begraven här någonstans, för brassen blev nyligen uttagen i VM-kvaltruppen och till och med fått klartecken att spela matchen mot Ecuador på fredagnatt. Brasiliens landslagsläkare Rodrigo Lasmar säger att han är i perfekt skick för att spela.

Liverpools tränare Jürgen Klopp visste att bolltrollaren skulle bli uttagen men inte att han skulle spela.

– Om han åker dit och kan träna, vilket jag inte tror han kan, så är det upp till dem (Brasiliens landslag), säger Klopp till Mirror.

Om nu Coutinho spelar för Brasilien på fredagkväll och kommer tillbaka utan att vara redo för spel för Liverpool, ja då är det sannerligen något lurt på gång.

Oddsen pekar på en flytt till Barcelona

Enligt spelbolagen Unibet och William Hill verkar det luta åt en övergång för den lille brassen som vill lämna för Barca, trots att klubben sagt tvärblankt nej oavsett bud.

Unibet – Coutinho till Barcelona 1.50 – Stannar i Liverpool 2.00

William Hill – Coutinho till Barcelona 1.50 – Stannar i Liverpool 2.50

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.