betsson vm riskfritt spel

Dags att betta med hjärtat hos Betsson!

Grundregeln säger att man inte ska betta med hjärtat. Men vad spelar det för roll nu när Betsson erbjuder fem riskfria VM-spel till ett värde av 100 kronor styck. Skulle ditt favoritlag förlora får du i alla fall tillbaka dina pengar, en bra tröst som kanske dämpar aggressionerna från förlusten. Betsson är spelbolaget som tar VM på största allvar och med Stefan Schwarz som frontfigur för mästerskapet blir det extra hårda kampanjer!

Få fem riskfria spel när du spelar med hjärtat

VM är äntligen igång och även om man i vanliga fall inte ska spela med hjärtat, är det nu dags att göra det. Betsson ger dig nämligen pengarna tillbaka om du inte vinner. Totalt finns det fem riskfria spel att hämta under mästerskapet. Varje riskfritt spel är värt 100 kronor styck. Du kan nu spela på seger för ditt favoritlag, till exempel Sverige, och skulle de inte vinna kan du slicka såren med att du i alla fall inte förlorade några pengar.

Spela på Betsson

 

Betsson har en sportsbook som är något extra och under VM slår man naturligtvis på extra stort. Förutom att man tagit in Stefan Schwarz som frontfigur bjuder man på härliga kampanjer också. Vilka matcher du vill använda dina riskfria spel på är helt upp till dig men du har fem stycken gånger du kan använda dig av dina riskfria spel. Tre riskfria spel gäller under gruppspelet, ett under åttondels- och kvartsfinalerna och dessutom ett riskfritt spel från semifinalerna och framåt.

Så här gör du för att ta del av dina fem riskfria spel hos Betsson

1. Anmäl dig till kampanjen på Betssons hemsida för att få dina fem riskfria spel
2. Tre spel gäller under gruppspelet, ett i åttondels- eller kvartsfinal samt ett under semfinal, final eller bronsmatch
3. Förlorar du får du pengarna tillbaka direkt, utan omsättningskrav

Regler och villkor

* Erbjudandet gäller för de som är medlemmar hos Betsson
* De fem olika spelen är utspridda efter följande datum
– Spel 1 13/6-19/6
– Spel 2 19/6 – 24/6
– Spel 3 25/6 – 28/6
– Spel 4 30/6 – 7/7
– Spel 5 10/7 – 15/7
* Förlorar du spelet får du pengarna tillbaka direkt på ditt spelkonto, utan omsättningskrav.
* Går ditt spel in måste du omsätta vinsten (minus insatsen) en gång till minsta odds 1,50

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.