roy richie boostade odds vm 2018 kroatien nigeria

7 gånger pengarna att Kroatien tar hem det hos Roy Ritchie

Oddsboost när intressanta Kroatien gör entré i VM
Kroatien tar emot Nigeria avslutar lördagskvällen och RoyRitchie har ännu än gång en oddsbonus för nya kunder. Favoriten Kroatien bör inte ha några problem att besegra Nigeria, ändå ger spelbolaget en oddsboost på 7,00 pengarna. Det råder fotbollsfeber i hela världen och det ska bli spännande att se Kroatiens mittfältstjärnor göra entré i Ryssland.

Mittfältet ska göra det för Kroatien

I förhandssnacket har mycket handlat om Kroatiens mittfält som är ett av turneringens vassaste. Barcelonas Rakitic, Real Madrids Luka Modric och Inters Ivan Perisic sätter skräck i de flesta motståndarna. Lägg där till monstret Mandzukic från Juventus och man har kreativitet som kan räcka väldigt långt i turneringen. Kroatien behöver en seger om man vill hålla chansen om gruppseger levande eftersom Argentina lär besegra Island. Oavsett vilket kan Kroatien hamna i ett obehagligt läge vid förlust, men det är inte mycket som talar för det.

Hämta oddsboosten hos Roy Ritchie

Formen hos Nigeria är inte särskild god utan man har inte vunnit de fyra senaste matcherna. Den senaste poängen kom mot Dr Kongo, så det är uppenbart att laget har problem. Mycket hängar på rutinerade Victor Moses och den gamle Chelsea-mittfältaren John Mikel Obi, som nu spelar i kinesiska ligan för Guangzhou.

Så här gör du för att del av oddsboosten

* Skapa ett konto hos RoyRitchie
* Maximal insats för att räkna till oddsboosten är 50 kronor
* Lägg ett spel på att Kroatien vinner över Nigeria

Regler och Villkor för oddsboosten

* Oddsboosten gäller endast för nya medlemmar hos RoyRitchie
* Maximal insats är 50 kronor
* För fullständiga villkor besök RoyRitchie

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.