Real Madrid vs FC Bayern

Allt talar för Real Madrid i Champions League

Med all respekt för Leicester och Atletico Madrid så är ändå kvällens hetaste match Real Madrid-Bayern München. Och det är hemmalaget Real som bär favoritskapet att gå vidare.

Pressat och skadedrabbat Bayern München

FC Bayern har kniven mot strupen och förväntningarna är enorma på tyskarna. Att bara vinna ligan räcker inte, det är ett minimikrav, för att göra en godkänd säsong krävs också en Champions League-titel. Förutsättningarna att avancera ikväll hade dock kunnat vara bättre. Det råder någon slags mittbackskris i laget efter att Javi Martinez är avstängd samtidigt som Hummels och Boateng är osäkra till spel. Chansen finns att de två sistnämnda kan komma till spel men det blir en kamp mot klockan. De har inte varit med på de senaste träningarna för att minska risken för bakslag, så det återstår att se hur om de kan medverka ikväll.

Real Madrid med starkt självförtroende

Real Madrid gjorde en mycket bra match mot FC Bayern i första mötet och lyckades vinna med 2-1. Det gör att man nu har gynnsamt utgångsläge att gå vidare till semifinal, och med tanke på ledningen kan man hålla igen lite och avvakta matchbilden. Till skillnad från Bayern München har Real egentligen bara Bale borta, och där kan vi räkna med att Isco går in. Han gjorde för övrigt en väldigt bra match senast mot Sporting Gijon i lördags. För protokollet ska det också nämnas att även Pepe och Varane är skadade, men de har varit borta ett bra tag nu. Real har visat att man klarar sig bra utan dem.

Tips

Vi tror att Real klarar sig ur det här och tar sig till semifinal. Det baserar vi på lagets nuvarande form samt det faktum att Bayern har dragits med skadeproblem på vissa nyckelspelare. Ett oavgjort resultat ligger nog nära till hands då Bayern måste trycka på framåt samtidigt som Real kommer att få kontringslägen.

Krysset kan spelas till 3.80 hos SuperLenny, och glöm inte bort att du som ny kund får en grym bonus att starta med!

Capture

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.