nordirland schweiz

Drömmar tänds och släcks – Playoff VM 2018

Första matchen i det gastkramande Playoffet närmar sig med stormsteg och först ut är Nordirland mot Schweiz. Nordirland börjar hemma i Belfast och behöver få med sig ett bra resultat om drömmen om VM i Ryssland ska leva inför returmötet.

Schweiz var nämligen ett av de bästa lagen under hela VM-kvalet med sina nio vinster och en förlust men trots detta vann man inte gruppen då Portugal hade samma statistik fast bättre målskillnad. 27 poäng på 10 matcher hade räckt till gruppsegern i nästan alla andra grupper men nu får alplandet kvala sig in bakvägen.

Två hemmastarka lag drabbar samman direkt

I bortamatchen mot Nordirland kommer laget dock få det tufft. De grönvita vann nämligen samtliga matcher hemma på Windsor Park förutom mot omöjliga Tyskland som var den enda nationen med full pott. Nordirland kommer dessutom ha ett massivt hemmastöd och lyckades ta sig till slutspelet i EM i Frankrike sist när Will Griggs blev turneringens hjälte med hela världen.

Hämta bonus

Inför det spännande dubbelmötet är Schweiz naturligtvis ganska stora favoriter men Nordirland är svårslagna på hemmaplan vilket vi såg i kvalet. Schweiz har dock fördelen att man får avsluta på hemmaplan. Därför måste Nordirland få med sig ett bra resultat om de ska ha någon rimlig chans inför returmötet den 12 november.

Spela på VM playoffet hos Nordicbet

Om du vill spela på matchen eller någon annan match i VM-kvalet så är Nordicbet ett riktigt bra alternativ. Där hittar du bra odds och dessutom massvis med roliga marknader. När du blir ny medlem kan du dessutom ta del av en gedigen välkomstbonus. När du skapar ett nytt konto hos Nordicbet kan du få en insättningsbonus på 100% upp till 1000 kr. Dessutom lägger spelbolaget till 250 kronor i riskfritt spel. Att ta del av en välkomstbonus är ett ypperligt tillfälle för dig att prova på spelbolaget och dess spelutbud utan att riskera att förlora allt för mycket av dina egna pengar.

Nordicbet  

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.