diffen

Fredagshockey: DIF-FBK!

Helgen kickar igång på bästa sätt med ett klassiskt möte i svensk hockey mellan de två stormakterna, DIF och FBK!

Är DIF på riktigt?

Ja, jag vill nog hävda det. Ser man till lagbygget är det kanske inte sådär jättemånga namn som skrämmer. Men däremot är det just ett lag, inte ett hopkok av stora namn som kör sin egna grej.

Målvaktssidan med den så utskällde Adam Reideborn och Joakim Eriksson är en av seriens vassaste. Och det är lite otippat för Redieborn gjorde ett svagt fjolår men han har verkligen visat att han är en stabil sista utpost. Tillsammans med Jocke Eriksson varvar de uppgiften på ett mycket bra sätt.

Besök Paf

Backsidan är ung, en av seriens yngsta faktiskt, men där har Stefan Nyman (backtränaren) gjort ett kanonjobb. Spetsa det med en Marcus Högström och Linus Hultström som offensiva pjäser så är det extremt bra.

Framåt så snurrar Robban Olsson på sina fyra kedjor där alla gör det väldigt bra, inte minst förstalinan med Rene Bourque – Andreas Engqvist – Peppe Lundh.

Färjestad är i toppen för att stanna

Att FBK leder serien är oväntat, det var inte många som trodde det inför säsongen. Men det är helt och hållet välförtjänt. Nye tränaren Johan Penneborn har fått ihop ett mycket gediget lagbygge där nyförvärvet Dick Axelsson är lagets stora stjärna.
FBK uppträder väldigt stabilt och det finns inget som tyder på att det kommer rasa. Räkna med Karlstad-laget i slutspel!

Det är som upplagt för en jämn och rolig match. Hovet är slutsålt så har ni inte fått tag i några biljetter är det C More som gäller. Nedsläpp 19:00!

Spela på SHL hos Paf – registrera dig nu och få 100 kr och 25 free spins helt gratis utan omsättningskrav!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.