England fotboll

England storfavoriter i kvällens toppmöte

Toppmöte i Grupp F väntar när ettan England hostar tvåan Slovakien på Wembley ikväll. Bägge nationerna kommer till matchen med segrar i ryggen men England med vetskapen att de i princip är klara för VM vid seger ikväll.

Southgates mannar hade länge ”bara” 1–0 borta mot Malta men efter tre mål de sista fem minuterna skrevs slutresultat till 4–0. Slovakien i sin tur lyckades besegra Slovenien i en livsviktig match med 1–0 efter ett sent mål av Adam Nemec.

England obesegrade

Obesegrade England har inför matchen ett litet övertag och leder gruppen med två poäng. Vid vinst ikväll utökas det till fem poäng och då återstår det bara två omgångar. Sticker ut hakan och säger att England är klara för VM vid vinst ikväll. Slovakiska spelarna går in i matchen med vetskapen att om de skulle skrälla fram en vinst i kvällens möte så klättrar de förbi England och tar över första platsen i gruppen.

På skadelistan för England hittar vi Kieran Trippier, Jordan Pickford och Harry Maguire. I slovakien saknas Matus Kozacik. Det är inga livsavgörande avbräck så båda lagen lär ställa upp med absolut starkaste laget ikväll.

Få fria bets livet ut

Speltips – Engelsk seger och hållen nolla

England har fortfarande inte släppt in ett mål på hemmaplan i kvalet och av sju spelade matcher har man hållit nollan sex. Enda plumpen är 2–2 matchen borta mot Skottland – en match som levde sitt egna liv. Den engelska backlinjen känns väldigt stark och i matchen mot Malta hittade vi stjärnbackar som John Stones, Michael Keane och Chris Smalling på bänken. En sådan bredd har knappast Slovakien och det känns som Englands försvar inte ska ha några större problem att avverka Slovakiens offensiv ikväll. Därför kör vi en dubbel idag med engelsk seger och hållen nolla. Bästa oddsen på spelet hittar du hos 21bet.

Registrera dig hos 21bet och få fria bets livet ut

Just nu har 21bet ett riktigt skönt erbjudande för dig som blir ny kund hos spelbolaget. När du registrerar dig som ny medlem och satsar 1000 kr på singelbet med odds på minst 2,0 får du 100 kronor att spela för följande måndag. Denna process kan du upprepa varje vecka och få fria bets i resten av ditt liv.

  • Skapa ett nytt konto hos 21bet
  • Satsa 1000 kr på singelbet med minimumodds 2,0
  • Upprepa varje vecka och få fria bets livet ut

    21bet

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.