Enkel match för Manchester City

Manchester City vs Steaua Bucharest

Så var det dags för de sista fem kvalmatcherna i Champions League innan vi vet vilka lag som gör upp i höstens gruppspel. Under kvällen kommer vi att bjudas på några riktigt högintressanta matcher så som Manchester City mot Steaua Bucharest samt APOEL mot det enda nordiska laget som är kvar i turneringen, FC Köpenhamn. Missa inte denna fullmatade fotbollskväll, klockan 20.45 är det avspark och du kan självklart spela på samtliga matcher hos Expekt.

Omöjlig uppgift för Steaua Bucharest

Det rumänska storlaget Steaua Bucharest hade inte mycket att sätta emot när Manchester City kom på besök för en dryg vecka sedan. 5-0 till gästerna slutade matchen och rumänerna står nu inför en näst intill omöjlig uppgift när man åker till Manchester för att möta Pep Guardiola och hans mannar.

Klasskillnaden lagen emellan är så pass stor att det inte spelar någon roll om Manchester City skulle välja att vila ett par nyckelspelare inför helgens ligamatch. Vi kan mycket väl få se en helt annan startelva än den vi fick se i Bukarest för en vecka sedan.

Första matchen var en maktdemonstration ifrån Manchester Citys sida och kan mycket möjligt ha varit deras bästa match sedan Pep Guardiola tillsattes som ny tränare. Tittar vi på oddsen inför kvällens match så är det inget snack om saken, Manchester City ska och är solklara favoriter. Vi erbjuds i skrivande stund runt 1.20 gånger pengarna på seger för de ljusblå. Kanske är det läge att spela Asian Handicap för att få till ett bättre odds?

Se hela spelutbudet hos Expekt!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.