Höjda odds på Bundesliga hos Unibet

Bundesliga Oddsboost

Äntligen så är fotbollssäsongen igång med alla de europeiska toppligorna. Premier League, Primera Divison och Serie A är alla igång och nu är det endast den tyska ligafotbollen vi väntar på. Bundesliga sparkas igång under den kommande helgen och det är de regerande mästarna Bayern München som är först ut. Den 26:e augusti smäller det och självklart kan du redan nu hitta dina bästa spel på Bundesliga hos Unibet, nu med bättre odds än någonsin!

Kan någon hota Bayern München?

Efter att ha plockat hem den tyska ligatiteln fyra år i rad så är det inte mycket som talar för att något lag ska kunna hota Bayern München. Man spelar för tillfället i en egen division både vad det gäller sportsliga framgångar men också när det kommer till ekonomi och tillgångar. I sommar har man hämtat in Mats Hummels ifrån den största rivalen, Borussia Dortmund, samt talangen Renato Sanchez som i sommar var med och vann EM i Frankrike med sitt Portugal. Ett styrkebesked av klubben som även tillsatt Carlo Ancelotti som tränare efter att Pep Guardiola sökt sig mot de engelska öarna och nya utmaningar.

Ska någon kunna utmana Bayern München om ligatiteln så är det mest troligt Borussia Dortmund. Trots att man tappade den så viktiga Mats Hummels så har man förstärkt på ett bra sätt under sommaren.

Fram till det att ligan sparkar igång så kan du ta del av tillfälligt höjda odds på utvalda spel. Spela Bayern München som ligavinnare tillsammans med att Robert Lewandowski vinner skytteligan till hela 4 gånger pengarna. Ett spel som förhand känns mycket bra då varken Bayern München eller den polska skyttekungen visar några som helst tecken på att formen är på väg ner.

Ta del av kvällens förhöjda odds på Bundesliga hos Unibet