ÖFK

Europa League: Inför Östersund – Zorya Luhansk

Då är det återigen dags för Östersund FK att spela i Europa League. Det är den femte omgången och man möter ikväll de Ukrainska laget Zorya Luhansk hemma på Jämtkraft arena. Tidigare i höstas när laget möttes vann Östersund övertygande med 2-0. Vågar vi tror på en repris? Avspark 19:00 Jämtkraft Arena. Matchen visas på Kanal 9.

Interwetten

Efter att ha inlett med två vinster i Grupp J åkte man lite snöpligt på ett kryss hemma mot Athletic Bilbao efter att bortalaget i slutminuterna lyckats kvittera. När laget sedan möttes i Spanien blev det ett tufftmotstånd för Jämtlands stolthet som förlorade med 1-0.

Jämn grupp

Idag har däremot Östersund chansen att bli klara för avancemang. Då måste man vinna mot de Ukrainska laget, vilket inte är en omöjlighet. Tvärtom så har Östersund seglat upp och blivit storfavorit i kvällens match, Mycket tack vare deras sätt att spela fotboll. Att se Östersund spela fotboll är roligt. Det händer mycket och man har likt Barcelona mycket bollinnehav.

Zorya Luhansk har däremot lyckats slå både Hertha Berlin och Athletic Bilbao i gruppen vilket gör att man för närvarande ligger på en andraplats, efter just Östersund. Därför blir kvällens match lite av en gruppfinal där laget som vinner med stor sannolikhet kan börja blicka mot slutspel.

Det som talar för Öresund är att man bland annat har tränare Graham Potter som på två år tagit laget från Superettan till Europa League. Detta är ingen tillfällighet utan man har med sin fotboll lyckats slå ut storklubbar som Galatasaray och PAOK, och gjort det välförtjänt. Man har också spelare som vuxit enormt under säsongen, Bland annat Saman Ghoddos och Ken Sema.

Taggat Östersund ikväll

Med detta sagt så kommer det vara ett enormt taggat Östersund som ikväll tar sig an Zorya Luhansk.

Vill du spela på matchen Östersund FK – Zorya Luhansk, eller någon av det andra matcherna så rekomenderar vi att du spelar på Interwetten. Där hittar du marknadsmässigt höga odds på det mesta i bettingvärlden.

Just nu få du som ny spelkund få du just nu en välkomsbonus på 100% upp till 1000 Kronor.

Hämta din bonus här!