Coutinho

Premier League: Tungviktsmöte med riktigt bra odds!

Imorgon är det lördag, vilket betyder att det återigen är dags för Premier League att dra igång. 18:30 är det äntligen utdelning av lördagsgodis för alla fotbollsälskare. Då möts nämligen Liverpool och Chelsea på Anfield. Avspark 18:30

expekt

Tungviktsmöte

På lördagen får vi lägga in ännu ett Tungviktsmöte i kalendern. Två lag som jagar Manchesterlagen City och United, och i ärlighetens namn så är det just dessa matcherna som är så otroligt viktiga för att man ska vara med och slåss om europaplatserna och framförallt ligatiteln.

Om vi börjar med kolla in hur läget är i Liverpool så har man varit starka hemma, Förvisso kommer laget från ett Champions League-resultat som man inte riktigt hade räknat med efter första halvlek. Man ledde då med hela 3-0 men lyckades sedan tappa allt och fick gå av planen med 1 poöng efter att matchen slutat 3-3.

Med detta resultatet i minnet kommer de röda att göra allt för att visa att man är ett lag att räkna med, frågan är om man är tillräckligt bra för att rå på Chelsea. Dessutom är det ytterst osäker om Joel Matip kommer till start då han drabbats av en lårskada.

Chelsea har gått som tåget i såväl ligan som i Champions League. Man ligger för närvarande på en tredjeplacering i ligan efter suveräna Manchester City och Manchester United.

Grymt odds på Expekt

Vill du spela på matchen mellan Liverpool och Manchester City, eller någon av de andra premier league-matcherna så rekomenderar vi starkt att du gör det på Expekt. Där hittar du kanonodds  på alla möjliga sporter och just nu får du som ny kund en grym välkomstbonus!

Hämta bonus här!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.