Champions League

Festen fortsätter med riskfria spel på kvällens Champions

Äntligen är världens bästa klubblagsturnering tillbaka. Gårdagens matcher bjöd på en rejäl målfest och ikväll är det upplagt för nätrassel i mängder ännu en gång. Det spelas många intressanta matcher men Borussia Dortmund och Tottenham får anses som den vassaste på förhand.

20 mål av storlagen

Ola Wenström och gänget levererade en riktigt maxad premiär under tisdagskvällen. PSG, United, Barcelona, Chelsea och Bayern München fullständigt demolerade sina motståndare och tillsammans gjorde giganterna 20 mål. Den största skrällen hittade vi i Portugal när Pontus Wernbloom CSKA Moskva vände och vann borta mot Benfica. Wernbloom tog naturligtvis ett gult kort på mittplan.

Toppmöte i grupp H

I grupp H hittar vi den hetaste matchen under kvällen. Tottenham tar emot svartgula Dortmund på Wembley Stadium och Londonlaget får anses som knappa favoriter. I samma grupp kommer Real Madrid förmodligen krossa Apoel på Santiago Bernabéu. Ronaldo är tillbaka och lär vilja göra 3 mål. Detta så portugisen går förbi Messi och Cavani i skytteligan.

Hämta Bonus

Ur svenska ögon är Red Bulls debut i turneringen intressant. Emil Forsberg kliver in på Red Bull Arena ikväll och får spela Champions igen efter att ha deltagit med MFF innan flytten till Tyskland. Ett lag som inte gör debut men däremot comeback är femfaldiga mästaren Liverpool. Under ledning av Klopp fick man en drömlottning och ikväll tar Liverpool emot spanska Sevilla på Anfield.

Riskfria spel hos Guts under Champions League

Guts firar Champions Leagues återkomst med riskfritt spel till varje omgång av gruppspelet. Dessutom får du lite sköna free spins på köpet. Placera ett live-spel på 100 kr på valfri match i Champions. Vid förlust får du då 100 kr i sportbonus. Så här gör du för att få tillgång till ditt riskfria spel:

  • Spela ett live-spel på 100 kr på valfri Champions League match
  • Om ditt första singelspel inte sitter får du 100 kr i sportbonus
  • Dessutom får du 10 omsättningsfria free spins på Sticky Bandits

Guts

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.