champions

Maxade matcher och bonusar i kvällens Champions League

Det sägs att det finns tre dagar för fotbollsälskare som är lite extra speciella. VM-finalen, när förstfödde föds och när äntligen Champions League drar igång igen. Nytt för i år är att det är fyra grupper per omgång istället för två som det varit de senaste åren. Det innebär en fullspäckad kväll med åtta matcher med start 20:45.

Ur svenska ögon är Lindelöfs debut för Manchester United högintressant. Vigge har inte spelat en minut sedan serien drog igång men ikväll får han äntligen chansen när Jones och Bailly är avstängda. Mourinho gick ut och hyllade Lindelöf inför matchen och sa att de andra spelarna ska vara oroliga. United ställs mot Basel ikväll hemma på Old Trafford och tre poäng är ett måste. Den andra matchen i grupp A spelas mellan Benfica och CSKA Moskva.

Lustigs Celtic kammar noll ikväll

I grupp b tar Ancelottis Bayern München emot belgiska Anderlecht på Allianz Arena. I samma grupp åker oljeklubben PSG till Celtic Park för möte med Mikel Lustigs Celtic. Både Bayern och PSG är överlägsna favoriter att gå vidare från grupp B.

I tuffa grupp c får Chelsea en lugn start när debuterande Qarabag FK ska försöka skrälla fram en poäng på Stanford Bridge. Lycka till säger vi! I Rom spelas en på förhand riktigt maxad match när Atletico Madrid åker till den italienska huvudstaden för spel mot AS Roma.

Hämta Bonus

Till sist har vi grupp D och förra årets kvartsfinalmöte mellan FC Barcelona och Juventus. Barca har tappat Neymar och Juventus var överlägsna katalanerna förra säsongen. Ändå är Barcelona överlägsna favoriter i kvällens möte. Grekiska giganterna Olympiacos och Sporting Clube de Portugal spelar även i grupp D och kvällens möte är viktigt för att nå tredjeplatsen och Europa League efter nyår.

Champions League bonus hos Betfair

Betfair har inte missat att vi har en fullspäckad kväll med toppfotboll framför oss. Idag får du 100 kronor att använda på live spel när du spelar för 200 kronor på valfri match i kvällens omgång. Ett perfekt sätt att fira återkomsten av fotbollens gräddhylla.

  • Spela för 200 kr på valfri Champions League-match
  • Få 100 kr i live spel

Betfair

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.