United Everton

Riskfritt spel när Rooney och Lukaku bytt klubb

På söndag är det dags för en speciell match i Premier League. Mesta mästarna och serieledande Manchester United tar emot Everton på Old Trafford. Extra speciellt med matchen är att klubbarna gjorde ett ”byte” mellan två stora anfallsstjärnor inför säsongen. Nu ställs lagen mot varandra och Betser är inte sena att snappa upp detta.

Lukaku och Rooney mot sina gamla klubbar

Romelu Lukaku köptes av United för drygt 800 miljoner kronor och har gjort succé med 6 mål på de 6 första tävlingsmatcherna. Uniteds bästa målskytt genom tiderna, Wayne Rooney, gick åt motsatt håll när han efter 13 år i Manchester flyttade tillbaka hem till sin barndomsklubb Everton. Båda anfallarna har levererat mål på löpande band i deras nya klubbadresser och nu återstår det att se om legenderna får nätet att rassla på Old Trafford under söndagens match.

Hämta Bonus

Betser ger dig pengarna tillbaka om ingen gör mål

Betser uppmärksammar bytet och har en skön kampanj på Rooney och Lukaku som målskyttar. Om du lägger ett bet före avspark på att Rooney och/eller Lukaku gör mål när som helst under matchen får du pengarna tillbaka om ingen av spelarna lyckas. Maximala återbetalningen är 10 euro och gäller som ett free bet som du kan lägga på måndagen. En skön och rolig kampanj i en annan intressant match.

United har inte släppt in mål på Old Trafford

Om Rooney ska lyckas göra mål krävs det något extra. United har nämligen hållt nollan i alla matcher – i både Premier League och Champions League – denna säsongen på Old Trafford. Men är det någon som vet hur man gör mål på Old Trafford är det Wayne Rooney. Under sina 13 år för The Red devils stod han får otroliga 250 mål och är därmed klubbens bäste målskytt genom tiderna. Det återstår att se om han lyckas som motståndare eller om Mourinhos och lagets nolla fortfarande är intakt efter söndagens match. Att Lukaku däremot gör mål kan vi nästan förvänta oss.

Betser Banner

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.